2777
2789
عنوان

دعا

55 بازدید | 10 پست

از چه سوره هایی به طور عجیب نتیجه گرفتین و چرا؟؟؟ به جز یاسین و حمد و توحید و حشر

خواهشا چیزی جز جواب سوالم نگید

کسایی هم که اعتقاد ندارن اینجا نیان 

لطفا هم نگید تو گوگل سرچ کن

هر دعا یا ذکری چیزی خواستین در خدمتم😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اثر برعکس یا سنگینی نمیاره مهربون؟؟؟

نه عزیزم یعنی چی؟کلا متن دعا رو بخون همش اسماءخدا وند هست و این که صاحب دعا از بلا و گرفتاری و جن و انس و‌.... محافظت بشه عاقبت بخیری خودش و والد و اولاد و همه نعمت ها هست +عطای دنیا و اخرت و حفظ از عذاب قبر 

لعنت یا نفرین یا.... چیز بدی توش نیست اصلا که اثر بدی داشته باشه یا سنگین باشه  البته در مورد دعای معراج روایت های مختلفی هست و چند دعا به دعای معراج معرفه من اونی که با یا سَیِّدُ یا سَنَدُ یا صَمَدُ یا مَنْ لَهُ الْمُسْتَنَدُ اِجْعَلْ لی فَرَجاً وَ مَخْرَجاً مَمّا اَنا فیهِ وَاکْفِنی فِیهِ

این شروع میشه رو میخونم معتبر تر هم هست کلا معنیش هم خوبه کلا به ادم احساس امنیت میده دعای زیبایی هست من که دوستش دارم خوندین من رو هم دعا کنید ممنون انشاالله حاجت روا باشید  

لطفا یه صلوات برای بهتر شدن حال همه اون های که توشرایط سختی هستن بفرستین ممنون 😇💛❤
نه عزیزم یعنی چی؟کلا متن دعا رو بخون همش اسماءخدا وند هست و این که صاحب دعا از بلا و گرفتاری و جن و ...

مرسی مهربونم

دعای خوبیه همیشه عالی بود واسم ولی برای یه حاجتی نمیدونم چرا خوندم برعکس شد😔

هر دعا یا ذکری چیزی خواستین در خدمتم😊
مرسی مهربونم دعای خوبیه همیشه عالی بود واسم ولی برای یه حاجتی نمیدونم چرا خوندم برعکس شد😔

شاید خیر و مصلحت تو اون بوده گاهی چیزی برای ما مطلوبه ولی شره و چه بسا چیزی که مطلوبه ما نیست و سراسر خیره خدا بزرگ هست چیزی که هست دعا رو زمزمه وار نگو بلند بخودن جوری که حداقل به گوش بشنوی چون آروم خوندن تزکیه نفس و پاکی روح میاره و لازمه تزکیه نفس و پاکی روح بلا و آزمایش الاهی هست در نتیجه شما فک میکنید جواب عکس داده دعا هات  در صورتی که وقتی بلند خونده میشه فرکانس محیط رو مثبت میکنه و چیز های مثبت رو به سمت شما جذب میکنه 

لطفا یه صلوات برای بهتر شدن حال همه اون های که توشرایط سختی هستن بفرستین ممنون 😇💛❤