تا حالا شده از خونه ای که توش زندگی میکنید انرژی منفی بگیرید حس خوبی نداشته باشید ؟بنظرتون قابل درست شدنه این حس؟ما خونمون اوکیه همه چیش با سلیغه خودم ساخته شده مدلش وسایلاش انصافا هرکی میاد خونمون میگه عالیع ولی نمیدونم چرا اصلا احساس خوبی ندارم یعنی هی تعغیر میدم وسایلو هی میخوام یه جوری به دلم بشینه ولی احساس خوبی ندارم میخوام همش فرار کنم ازش تازگی اینطوری شدم قبلا خیلی حس خوبی داشتم بنظرتون چیکار کنم نمیتونمم عوض کنم اصلا شوهرم سرمو میزنه انقدر بهش گیر میدم سر این چیزا
❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
اره ولی ما یه اتاق داخل خونمون بود من اینجوری بودم و مامانم کلا هم آدم نمیشد داخلش راحت بخوابه دو سال بودیم جا به جا شدیم ولی کلا از اول جایی که اصلا به دلمون نباشه رو نمیگیریم
منم تو خونه قبلیمون اینجوری بودم یه آدم بی روح بودم.میرفتیم بیرون دلم نمیخواس بیایم خونه همش به شوهرم میگفتم نیم ساعت بیشتر دور بزنیم.دو ساله اومدیم یه خونه دیگه اتفاقا مستاجرم خونه هم کوچیکه ولی انگار تازه ازدواج کردم یه حس خیلی امنیت و آرامشی دارم.اتفاقا به زور بیرون میرم دلم میخواد همش تو خونه باشم حس خیلی خوبی دارم
اره ولی ما یه اتاق داخل خونمون بود من اینجوری بودم و مامانم کلا هم آدم نمیشد داخلش راحت بخوابه دو سا ...
اخه من عاشق خونم بودم عاشق وسایلام بودم الان مثلا میشینم به یه تابلو انقدر نگاه میکنم انقدر فکر میکنم که دلم میخواد پرتش کنم بیرون در این حد میره تو مخم
❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️
اره خودمم فکر میکنم هم اینکه تنهام همش تو خونه خیلی میشینم به چیزای چرت و پرت فکر میکنم الانم که تو زمستونیم من کلا زمستون برام دلگیره احساس میکنم همه چی سرده زندگی در جریان نیست فقط خدا کنه احساس زود گذر باشه