2821
2789
عنوان

چرا واقعا؟؟؟؟؟!!!!

68 بازدید | 6 پست

چرا وقتی راجب قرص ضد بارداری راهنمایی میخواد کسی کمکـنمیکنین .فردا ک طرف حامله شد میخواد سقط کنه همتون میشین دایه مهربان تر از مادر؟؟

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

من هیچ تجربه ای ندارم تو این زمینه فقطم یه بار قبل از عروسیم استفاده کردم که پریود نشم

🌿 الحمدلله رب العالمین🌿                                       🍁برو به کسایی که میشناختم بگو من قمار تورو باختم🍁 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

گوگل 

حتما پیدا نکردم ک اینجا پرسیدم دیگه

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

والا من میخوردم اما الان یادم نیست الان دو ساله نمی‌خورم 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
والا من میخوردم اما الان یادم نیست الان دو ساله نمی‌خورم 

پس چجوری جلوگیری میکنید،جسارتا

پس چجوری جلوگیری میکنید،جسارتا

من تازه زایمان کردم قبلش جلوگیری نمیکردم 😁 الانم قراره برم آیودی بذارم 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز