sarvsabz مدیر استارتر عضویت: 1398/09/27 تعداد پست: 2673 عنوان تن صدا 104 بازدید | 6 پست بچه ها من چرا نمیتونم خیلی بلندحرف بزنم اصلا یه دادبزنم.صحبت کردنم خوب ها وکلا مشکل تکلمی ندارم ولی وقتی میبینم کسی بلند دادمیزنه یا حرف میزنه یه نفس به این فک میکنم که چرا من نمیتونم نکنه مشکلی دارم؟ 1399/11/30 | 00:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehrsad عضویت: 1396/10/03 تعداد پست: 3444 https://www.instagram.com/p/CLZeMIVHHUD/?igshid=1x9cgar19mmdu حَواسِتو بدع بهـ #ماهتـــ چراغایـ شهر اَرزِش ندارَن.
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92959 من برعکست فریاااااد کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
sarvsabz مدیر استارتر عضویت: 1398/09/27 تعداد پست: 2673 شاید اعتماد به نفست پایینه عزیزم نه مشکلی ندارم ازهیچ لحاظ.فقط تن صدامو خیلی بالانمیتونم ببرم به نفس نفس میوفتم
غزل23 عضویت: 1396/04/05 تعداد پست: 5507 نه مشکلی ندارم ازهیچ لحاظ.فقط تن صدامو خیلی بالانمیتونم ببرم به نفس نفس میوفتم اهان خب احتمالا چون عادت نداری به بلند حرف زدن تارهای صوتیت قوی نیست خیلی سعی کن گاهی برای خودت بلند حرف بزنی یا آواز بخونی خیلی موثره 🥰🥰Medical Genetics🥰🥰
sarvsabz مدیر استارتر عضویت: 1398/09/27 تعداد پست: 2673 اهان خب احتمالا چون عادت نداری به بلند حرف زدن تارهای صوتیت قوی نیست خیلی سعی کن گاهی برای خودت بلند ... اره درس میگی کاملا درست