2777
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 13167 بازدید | 98 پست
5تاااااااا

😭

خدا جونم ممنونم بابت دوقلو های نازی که بهم هدیه دادی دختر و پسر نازم 😍😘 دعا کنید واسم که امضاء به زودی واقعی بشه و خدا لطفش رو شامل حالم کنه یه دوقلو فرشته بهم بده اگر دوست داشتی برای من و همه منتظرا صلوات بفرست😊 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من زیاد دست درازی تجربه کردم😢از طرف اشنا

صلوات دادم برای امضات

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 

میتدنسی شکایت کنی مخصوصا پزشکی قانونی معاینت میکرد از پشت میفهمید تجاوز بوده جرشون میدادن 

منم تو سن ۱۰سالگی تا ۱۴سالگیم عموی بی شرفم اذیتم میکرد ولی نمیدونم چرا خر بودم ب کسی نگفتم 

مبشه بگی کدوم شهر بودی؟واقعا خدا ازشون نگذره

بوشهر

خدا جونم ممنونم بابت دوقلو های نازی که بهم هدیه دادی دختر و پسر نازم 😍😘 دعا کنید واسم که امضاء به زودی واقعی بشه و خدا لطفش رو شامل حالم کنه یه دوقلو فرشته بهم بده اگر دوست داشتی برای من و همه منتظرا صلوات بفرست😊 
شکر داره؟

بله 

طرف داره شکرخدا میکنه ک بلایی سرش نیومده ...

این یعنی چی بنظر شما ؟

دعای نی نی سایتی زود قبول میشه....خوندی ی دعایی برای شفای پدرم بکن .گرفتار سرطان هست.خدایا سلامتی پدرمو بهش ببخش ..الهی آمین 
میتدنسی شکایت کنی مخصوصا پزشکی قانونی معاینت میکرد از پشت میفهمید تجاوز بوده جرشون میدادن  منم ...

بردارم و پدرم با یه تیر خلاصه میکردن😢

صلوات دادم برای امضات

ممنونم 

منم وقتی ۱۶ سالم بود با ی نفر دوست شدم و چندبار رفتم سرقرار خیلی دوسش داستم ی قرار گذاشت گف بعد تعطیلات عید فلان روز همون روز بارون شدیدی بارید نتونستم برم ینفر بهم گفت پسره با دوستاش هماهنگ کرده ک بیان رو سرت☹واقعا خدارو هزار مرتبه شکر میکنم ک ب هردری زدم نشد برم

خدایا نا امیدم نکن❤👑