2777
2789
نیم ساعت پیش سمت شماهم خیلی بادمیاد؟ ازصبح تاحالا ول کن نیس من وحشت کردم

اره باد هس ولی داخل خونه زیاد حس نمیشه بیرون ک میری شدیده

انشالله ک شایعه باشه من پسرم از۱۱روپامه خونه هم سکوت هیچی نفهمیدم

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
ن شایعه نیست من شوهرم آتش نشانه اصفهان همه پایگاهاشون آماده باشن

عزیزم کدوم منطقس شوهرتون ؟ماطرفای اتوبان امام خمینی هستیم یعنی ماهم باید منتظرباشیم

اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان شما اینجا اعلام کردی همه بیخودی میترسن. فعلا هیچی مشخص نیست.  

نه عزیز شبکه خبر داره زیر نویس میکنه ۵ و خورده ای ریستر 

تو محدوده ی ۹۳ شهر و روستا هم بوده 

خدا رحم کنه

هنوز هیچ خبری از مصدومین و خدایی نکرده تلفات ندادن تازه یک ساعت پیش بوده مثل اینکه

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
ن شایعه نیست من شوهرم آتش نشانه اصفهان همه پایگاهاشون آماده باشن

باورت میشه من امروز چندبار الکیا  فقط حسی     زلزله رو توذهنم تجسم کردم که اگه زلزله اومد کجای خونه امنه  بچه هام پیشم باشن....

اصلا توفاززلزله واینانبودما

فقط تصورکردم

باورت میشه من امروز چندبار الکیا  فقط حسی     زلزله رو توذهنم تجسم کردم که اگه زلزله ...

عهه حس شیشمی هستی 

بدو تاپیکشو بزن خخخ😂 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
نه عزیز شبکه خبر داره زیر نویس میکنه ۵ و خورده ای ریستر  تو محدوده ی ۹۳ شهر و روستا هم بوده&nb ...

عزیزم من بچم خابه نمیتونم تلوزیون روشن کنم خود اصفهان اومده یا یاسوج؟

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
بزن شبکه خبر زیرنویس 

پسرم خابه نمیتونم

خود اصفهان اومده یعنی 

الکی شایعه نکنین وقتی مطمئن نیستین. والا منم اصفهانم زلزله نیومده

اخبار ببین داره میگه

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍 

باورت میشه من امروز چندبار الکیا  فقط حسی     زلزله رو توذهنم تجسم کردم که اگه زلزله ...

زنگ زدم شوهرم میگ نترسید مرکز اصلیش سی سخت یاسوج بوده کاری ب اصفهان نداشته برامحکم کاری بهشون آماده باش دادن