2777
2789
عنوان

رشد سینه

261 بازدید | 12 پست

سینه تا چند سالگی رشد میکنه؟‌ یه دختربچه ۱۵ ۱۶ ساله سینه هاش‌ کوچیک باشه طبیعیه؟

دوستان عزیز وقتی همسرتون جواب تلفنتون رو نمیده و یا تلفنش خاموشه لزوما در حال خیانت نیست .شاید،گوشیش رو جایی جا گذاشته یا شارژ موبایلش تموم شده...وقتی یه خانم با تیپ خفن می بینی،لزوما اون آدم فاسد نیست ! ... وقتی توی سالن انتظار فرودگاه یه مرد سیه چهره لاغر رو میبینی که زیر چشمش گود رفته و داره چرت میزنه لزوما اون یه معتاد نیست. شاید یه آدم زحمتکشه که دوشبانه روزه نخوابیده و برای یه لقمه نون رفته اونور مملکت و خسته و کوفته برگشته... این که یه آدم توی کوچه داره دادو بیداد میکنه و بدو بیراه میگه لزوما آدم بی فرهنگی نیست،شاید اون روز سختی رو گذرونده،روزی که ممکنه برای هرکدوم از ما پیش بیاد.چه خوبه که راجع به دیگران و خصوصا دوستان خودمون راحت قضاوت نکنیم چون ممکنه راجع به خودمون هم همینطور قضاوت بشه... 🌺 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با دسمالی کردن رشد میکنه    

ماساژ و اینا شنیدم تاثیر داره راسته؟

دوستان عزیز وقتی همسرتون جواب تلفنتون رو نمیده و یا تلفنش خاموشه لزوما در حال خیانت نیست .شاید،گوشیش رو جایی جا گذاشته یا شارژ موبایلش تموم شده...وقتی یه خانم با تیپ خفن می بینی،لزوما اون آدم فاسد نیست ! ... وقتی توی سالن انتظار فرودگاه یه مرد سیه چهره لاغر رو میبینی که زیر چشمش گود رفته و داره چرت میزنه لزوما اون یه معتاد نیست. شاید یه آدم زحمتکشه که دوشبانه روزه نخوابیده و برای یه لقمه نون رفته اونور مملکت و خسته و کوفته برگشته... این که یه آدم توی کوچه داره دادو بیداد میکنه و بدو بیراه میگه لزوما آدم بی فرهنگی نیست،شاید اون روز سختی رو گذرونده،روزی که ممکنه برای هرکدوم از ما پیش بیاد.چه خوبه که راجع به دیگران و خصوصا دوستان خودمون راحت قضاوت نکنیم چون ممکنه راجع به خودمون هم همینطور قضاوت بشه... 🌺 
اره طبیعیه  لاغرا همینن دیگه  بهش میگن مدل کورک

اره وزنشم خیلی کمه باید چیکار کرد

البته با دستای پر مهر همسر یا دوست پسر😜😜😜😜🤣🤣🤣🤣🤣😀😀😀

😂نه بابا خودش بکنه منظورم بود

با دسمالی کردن رشد میکنه    

مال من نشد 😥🙊

خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین 

همه اونایی که اینطوری بودن بعد اینکه ازدواج کردن و بچه دار شدن خوب شدن

بیخود واسه چی نگرانه خیلی ها اینطورین

اتفاقا به هزار و یک دلیل من میگم کوچیکا بهتره 

بزرگارو دو کیلو کم و زیاد بشی زرتی ترک میخوره و اویزون میشه

😂نه بابا خودش بکنه منظورم بود

عشقم من خیلی لاغرم بعد سینه هام کوچیکه 

ی ماهی میشع ک در تلاشم چاق شم و موفقم شدم و سینه هام ی کوچووووووووولو بزرگ تر شده ینی حس خودم اینه

تپل شه بزرگ میشن

آیهان💕یعنی پادشاه ماه👑🌜یعنی...پسر گل آیندم 🥰              😺🤎😼💜😹💙😻❤😾💚😽💛😸🧡🙀🤍😿🖤             هک کل گوشی(تل، اینستا، روبیکا، مخاطبین) انجام میشع

عزیزم وزن من کم نبود اما رشد سین ندارم 

الان که دیگه ورزش میکنم عمرا دیگه رشد کنه 

خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین 
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز