2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من روغن بنفشه واسه دور چشمم میزنم خوبه

ولی میگن،شب بزنید که نور به پوستتون نخوره درضمن روغن بنفشه میگن گونه هم درست میکنه مدام استفاده کنی و ماساژ بدی پوستم سفت میکنه

🌿 الحمدلله رب العالمین🌿                                       🍁برو به کسایی که میشناختم بگو من قمار تورو باختم🍁 

من روعن هسته انار زدم افتضاح شد البته چربی و روعن ها ملکولهاشون بزرگه از پوست جذب نمیشه و  لایه پوست رو مسدود میکنن و برای افراد با پوست چرب بدتر عمل میکته و منافذ باز ایجاد میکنه بهتره از تونر مخصوص پوست چرب استفاده کنی من جواب گرفتم  و بجای مرطوب کننده اب رسان میزنم فقط

نی نی یار جان مادرت یهو قطع دسترسی نکن قبلش اخطار بده بی انصاف جنبه انتقاد داشته باشید 😁😁😁

من فقط خاکشیر  میخورم عالیه  صورتم کاملا بدون لک و کاملا شفاف هست 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

من اینوندیدم ولی ویتامین سی دیدم خیلی براشفافیت خوبه. هم دیدم کسی پرتغال زیادخورده. اصلاپوستش زیروروشد. دکترم به مامانم داد امپولشو

آی ام امام رضایی😍.       خدایا هرچی دارم تو دادی شکرت به همه چیز   ❤  همیشه بهم  حواست هست .                         👼🏻👣❤ چند سال گذشت ولی هنوز نی نی نیومده. اما من به مهربونی خدا دلگرمم ومطمن و میدونم هروقت درست ببینه خلق بچم براش کاری نداره. پس ایشالله تا اونروز منتظر و با امید میمونم. مرسی خداجون که امام رضات روبه ما دادی. منت بزرگی سرمون گذاشتی. امام رضا روصداکن تا دست محبتش روببینی ! نا امیدت نمیکنه چون مهربونه !