2777
2789
عنوان

چله حق شناس

273 بازدید | 14 پست

اگه چله شو گرفته باشید یا شنیده باشید 

گفتن ک هرکی چله بگیره روز ۳۰ ب بعد نشونه میبینه 

الان اگه یکی نیت چله کنه و نشونه ببینه ک حاجت روا شده منظور چیه؟

چیه اصلن🤔

همونه ک 40روز زیارت عاشورا میخونن?

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره عزیزم

خب چرامیگن حق شناس

میشه یکم توضیح بدی گلم

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸
پشیمون چرا؟یعنی توخواب پشیمون بودی یا توواقعیت 

خواب دیدم تو خواب دیدم ک به خواستم رسیده بودم ولی  ناراحت بودم بغض گرفته بودم  ترسیده بودم ناراحت یه حس خیلی بدی داشتم.صب بیدارشدم فهمیدم به صلاحم نیست

خب چرامیگن حق شناس میشه یکم توضیح بدی گلم

مال ایت اله حق شناس هست میگن خود امام زمان طریقه چله گرفتم زیارت عاشورا رو برای اقای خق شناس گفتن و صددرصد حاجت روامیشی تو این چله 

اهان  حالا اگه کسی ب صلاحش نباشه اما پافشاری کنه و ب خواستش برسه چی میشه یعنی

یه رواستی هست از ایت ا... حق شناس نوشته بود به خواستش رسید فک کنم زنش مرده بود.به صلاحت نباشه بهت میفهمونن ک به صلاحت نیست

یه رواستی هست از ایت ا... حق شناس نوشته بود به خواستش رسید فک کنم زنش مرده بود.به صلاحت نباشه بهت می ...

اهان ،من خواب دیدم خواستمو گرفتم و یکی میخواس ازارم بده ولی نتونست و ول کرد رفت پی کارش ،درامان موندم 

چطوره؟ ب صلاحه