2777
2789
عنوان

التماس دعا

93 بازدید | 12 پست

سلام خانم ها خیلی خیلی التماس دعا دارم ازتون ،بیست و نه هفته و پنج روز سونوگرافی دادم نوشته بود بطن جانبی مغز حداکثر نرمال ،دور سرش هم بزرگ بود ،نمیدونم توکل به خدا خیلیی دعام کنید ، یه دونه سقط داشتم ،از اول بارداری استراحتم ،

دکتر برام آزمایش نوشت ، دادم

خیلی پیش خدا محتاج دعام ، نمیدونم ارثیه مشکلیه خدایی نکرده  ،دکتر درست برام توضیح نداد 

،خیلی خیلی التماس دعا دارم دعا کنید به حق این ماه عزیز خدا خودش کمکم کنه و سالم و صالح بیاد بغلم 

ان شاءالله خدا کمکت کنه و فرزندت رو در صحت وسلامت درآغوش بگیری🤲

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان‌شاءالله صحیح و سالم بیاد بغلت عزیزم 

نگران نباش ❤️❤️

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

امیدوارم به حاجت دلت برسی عزیزم برا منم دعا کن 

کاش، هر دو به قول هایمان عمل می‌کردیم ،من برایت #آبنبآت_چوبی‌ می‌خریدم🍭تو برایم حلقه برلیان💍تو طعم عشق❤را میچشیدی و من،طعم تعلق را...
ممنونم عزیزم ان شاءالله ،خیلی دعام کن ،هی خودم مشغول میکنم اما میاد تو ذهنم 

انشاءالله به حق امام رضا مشکلی پیش نمیاد 

تو فقط نگران نباش 🥰☺️❤️

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
انشاءالله به حق امام رضا مشکلی پیش نمیاد  تو فقط نگران نباش 🥰☺️❤️

ان شاءالله ممنونم عزیزم ،خیلی خیلی دعا کن ،ان شاء الله حاجت روا بشی 

میاد تو ذهنم هی خودم مشغول میکنم دعا کنید سالم و صالح بغلش کنم 

ان شاءالله ممنونم عزیزم ،خیلی خیلی دعا کن ،ان شاء الله حاجت روا بشی  میاد تو ذهنم هی خودم مشغو ...

چشم عزیزم، اگه لایق باشم ❤️

فردا شب، شب آرزو هاست انشاءالله درست میشه گلم