2777
2789
عزیزم فقط استرس نداشته باش.همش به خودت بگو که تو میتونی و سعی کن ریلکس باشی.موفق باشی

فداتشم مهربون. 

سه بار رد شدم خیلی خجالت میکشم دیگ. کی قبول میشم راحت میشم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

فداتشم مهربون.  سه بار رد شدم خیلی خجالت میکشم دیگ. کی قبول میشم راحت میشم

نه عزیز دلم این حرفو نزن...خجالت چرا؟؟؟هستند کسانی که بار هفتم هشتم قبول شدن.فقط به خودت اعتماد داشته باش.ان شاالله فردا بیای بهم بگی قبول شدی.برات دعا میکنم.

❤❤Trust on God ,he will do the best❤❤
منم رد شدم بخاطر کمربند نبستن   دوبل رو خیلی کار کن با دور دو فرمون..راهنما و کمربند یادت نره

دوبلم ضعیفه دیگ. اصلا دیگ نمیدونم چیکار کنم. با هر روشی میزنم پیش افسر هول میکنم 

گلی من یه عالمه رد شدم دیگه کاملا ناامید بودم که قبول شدم اگر من شدم پس توام میشی پس استرسو بذار کنار کاملا 

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.
دوبلم ضعیفه دیگ. اصلا دیگ نمیدونم چیکار کنم. با هر روشی میزنم پیش افسر هول میکنم 

منم دوبار رد شدم بار اول کمربند نیستم دستی نخوابوندم ،راهنما نزدم 😂😂😂😂انقد هول شده بودم نفر اول بودم دفعه دومم دوبل رو خراب کردم حالا منتظرم بار سوم ببینم چی ویشه

توصیه من به تو تا میتونی نفرات آخر باش برای امتحان

از سه نفری هم که همزمان میشینین توی ماشین باز نفر آخر باشی عالیه که اگه لازم شد بتونی مخ سرهنگ و بزنی،اونم کوتاه بیاد

اگه دیدی سوتی دادی سریع معذرت خواهی کن بگو ببخشید درستش میکنم و در نهایت عجز و ناله کن دلش بسوزه اوکی بده بهت،زود رام میشن،یکم ناله کن قبولت میکنن😄

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
منم دوبار رد شدم بار اول کمربند نیستم دستی نخوابوندم ،راهنما نزدم 😂😂😂😂انقد هول شده بودم نفر اول ...

ایشالا جفتمون قبول شیم...شما کی امتحان داری؟ من فردا دارم خیلی نگرانم