sadafkorean مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 232 عنوان زندگی دردناک من😔 4475 بازدید | 21 پست نامزدم پیشمه اما فکر میکنم اصلا وجود نداره 😔😔😔😔زندگی چقدر نامرده داستان زندگی دردناک و دوست داشتنی صدف😔😔 1399/11/29 | 19:42 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
giiiisssooooo عضویت: 1398/06/06 تعداد پست: 16464 منظورتون اینه که محبت کلامی نداره ؟؟و احساستشو بیان نمیکنه ؟؟ شوخی و.. نداره باهاتون ؟؟متولد چه ماهی هستن نامزدتون ؟؟ لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
sadafkorean مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 232 نزدیک به یک ساله نامزدم خیلی دلم میخاست حرف های دلمو اینجا بزنم تا یکم خالی کنم خودمو اصن شاید داستان زندگیمو بگم بهتره اینجوری بیشتراروم میشم داستان زندگی دردناک و دوست داشتنی صدف😔😔
sadafkorean مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 232 ببخشید من چون تازه واردم زیاد باسایت وارد نیستم چطوری جوابتونو بدم داستان زندگی دردناک و دوست داشتنی صدف😔😔
sadafkorean مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 232 چرا مگه دوسش نداری اوایل که دیدمش ازش خوشم اومد منظورم چهرشه اما رفته رفته از شخصیتش رفتاراش ناراحتم خیلی دارم عذاب میکشم داستان زندگی دردناک و دوست داشتنی صدف😔😔
sadafkorean مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 232 منظورتون اینه که محبت کلامی نداره ؟؟ و احساستشو بیان نمیکنه ؟؟ شوخی و.. نداره باهاتون ؟؟ متولد چه ... متولد ۷۵ هستم نامزدم ۷۲ داستان زندگی دردناک و دوست داشتنی صدف😔😔
ayda80 عضویت: 1398/04/09 تعداد پست: 3771 اوایل که دیدمش ازش خوشم اومد منظورم چهرشه اما رفته رفته از شخصیتش رفتاراش ناراحتم خیلی دارم عذاب میک ... مثلا چه رفتاری عزیزم البته اگه فضولی نشه
giiiisssooooo عضویت: 1398/06/06 تعداد پست: 16464 متولد ۷۵ هستم نامزدم ۷۲ گلم ماه تولد ، نه سالماه تولد نامزدتون لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
sadafkorean مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 232 گلم ماه تولد ، نه سال ماه تولد نامزدتون انقدر که ناراحتم حواسم نیست ببخشید عزیزم من اردیبهشت نامزدم مرداد داستان زندگی دردناک و دوست داشتنی صدف😔😔
sadafkorean مدیر استارتر عضویت: 1399/11/28 تعداد پست: 232 مثلا چه رفتاری عزیزم البته اگه فضولی نشه مثل بقیه ادم ها نیست مثلا بهم نمیگه بریم بیرون دوتایی یکم خوش بگذرونیم همش بهونه کارو میگه وقت ندارم وقت نمیشه ن عزیزم ممنونم که باهام صحبت میکنی داستان زندگی دردناک و دوست داشتنی صدف😔😔
ayda80 عضویت: 1398/04/09 تعداد پست: 3771 مثل بقیه ادم ها نیست مثلا بهم نمیگه بریم بیرون دوتایی یکم خوش بگذرونیم همش بهونه کارو میگه وقت ندارم ... عزیزم خودتونو با کسی مقایسه نکن تو از کجا میدونی که آدمای دیگه میگن بریم بیرون هیشکی مشکلاتشو نمیگه فقط شادیاشونو به رخ مردم میکشن متاسفانهخب تو بگو بهش اگه اوایل نامزدیتونه شاد زبونشو بلد نیستی یکم بگذره میفهمی چجوری باهاش حرف بزنی که قبول کنه تو ببرش بیرون