2777
2789
عنوان

بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 38 پست
مامانم میگه کسی نمیاد بگیرتت😢😢😢   فدات مرسی

به موقعشم یکی میاد که واقعن عاشقت میشه کسی که بخاد حقیرت کنه چه خودش چه خانوادش میتونه بنظرت تو رو خوشبخت کنه؟ همون بهتر که نشد ..واسه کسایی ناراحت شو که بهت ارزش میدن اینا بی ارزشن..بعدشم تو مگه چه مشکل بزرگی داری؟؟؟ اونا مغزشون مشکل داره

...negar❤yalda...دوتا دیوونه🙈❤... تنهادلیل زندگیمی بهترینم..yalda..❤🙈...بی تو حتی ی ثانیه ام ممکن نیست...همیشه در ❤ من هستی...❤negar❤ نفس من دیگه به نفسای تو بنده😘به زندگیم با بودنت معنا بده🙈

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم فدای دلت مطمئن باش روزیت هرکسی باشه به زودی پیدا میشه و خوشبخت ترین خواهی شد ان شاالله

انقدر  حالم بده😢😢😢😢بدتر از اون مامانمه

😍😍😍😍 روزای خوبی در راهه

سلام. 

شب همگی بخیر باشه. 

دوست عزیز درسته جای شما نیستم بگم درکت می کنم، ولی مدل های دیگه این قضیه رو دیدم. 

ناراحت نباش، غصه هم نخور.

مگه بقیه آدما کاملن و هیچ مشکلی ندارن!!؟؟ 

اونی که قسمتته وقتی بیاد، تو رو با عزت و احترام انتخاب میکنه. 

دنیای هر فردی یه اندازه ای داره، از کسی که دنیاش کوچیکه انتظار رفتار بزرگ نداشته باش. 

نه  25

اشکال نداره عزیزم..به موقعش یه آدم خوب و درست سر راهت قرارمیگیره شک نکن😊به نظرم سعی کن رو اعتماد به نفست کار کنی و خودتو خیلی بالا بگیری،خودت واسه خودت ارزشمند باش..بقیه رو ولش☺

سلام.  شب همگی بخیر باشه.  دوست عزیز درسته جای شما نیستم بگم درکت می کنم، ولی مدل های دی ...

مرسی عزیزم  باور کن با خوندن پستت گریه ام گرفت  تورخدا  دعام کن😢😢😢😢 من برا خواهرم بخیل نیستم ولی این که من برم اماده بشم بیان بگن دختر کوچیکت کو یا اینکه  مامانم از خواهر کوچیکم  خیالش راحته از من نه خیلی درد اوره

😍😍😍😍 روزای خوبی در راهه

بعدشم دوست عزیز شما تو اجتماع برو، حالا ادامه تحصیل بده، یا سر کار برو یا هر چیز دیگه ای که خودت دوست داری. 

هیچوقت گوشه گیر و خونه نشین نباش، دنبال اهدافت باش. 

تو همون گیرودار میبینی با یه نفر آشنا شدی که واقعا دوستت داره و تو رو با تموم وجودش میخواد. 

اصلا هم مهم نیست بقیه چی میگن یا بی احترامی میکنن، اونا دارن طرز فکر و دنیاشون رو نشون میدن. 

مرسی عزیزم  باور کن با خوندن پستت گریه ام گرفت  تورخدا  دعام کن😢😢😢😢 من برا خواهرم ...

راستش منم اشکام سرازیر شدن... 

حتما دعات می کنم دوست عزیز

از صمیم قلبم برات آرزوی آرامش و موفقیت و خوشبختی میکنم 

نمیدونم چرا ولی حس میکنم دل بزرگی داری

من خودم ماه مبارک رجب رو خیلی دوست دارم، فردا شب هم شب آرزوهاست. 

از صمیم قلبم برات دعا میکنم دوست عزیز. 

شمام نشینی غصه بخوریا، با همون دل شکستت برای خودت دعا کن، هر چی میخوای رو از خدا بخواه، برای خدا که کاری نداره. 

بعدشم روحیه ات رو بالا ببر و دنبال اهدافت باش، حسابی باید قوی بشی که برای زندگی و خواسته هات بجنگی و تلاش کنی...