2777
2789
عنوان

بی بی چک

176 بازدید | 33 پست

سلام بچه ها عکس میخوام بزارم اپلود نمیشه. من الان یه هفته به پریم مونده و از چند روز پیش هرچی بی بی چک میزارم یه هاله ی خیلی خیلی کمرنگ میندازه که خیلی سخت دیده میشد ولی الان یه بی بی دیگه زدم درجا هاله ی کمرنگ انداخت که همینجوریم معلومه به نظرتون مثبته؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

http://t.me/bitcoin_mining_earning_bot?start=341546094

سلام

این ربات از سرور اکانت شما استفاده میکنه

داخل سرور تلگرام از اکانت شما کمک میگیره و محاسبات بیت کوین  انجام میده

وقتی حسابتون به حد نصاب مثلا 4 دلار رسید میتونید برداشت کنید

به این عضو شو

بعدش گزینه داشبوردو بزن

بعدش واسه خودت ریفر لینک بزن

بعدش لینک بفرس دوستات عضو بشن زیرمجموعت بیشتر بشه

بعدش به حد نصاب 4 دلار رسید حدودا 100 هزارتومان میتونی برداشت کنی

واقعی هستش کار میکنه

نحوه برداشتش هم از صرافی هستش

برای به دست آوردن آدرس کیف پول هم باید تو یک صرافی ارز دیجیتال ایرانی احراز هویت کنی

بهترین و مطمئن ترین صرافی ایران، سایت صرافی والکس هست

بعد از اینکه احراز هویت کردی بهت آدرس کیف پول میده اونو بعد از احراز هویت بهت یاد میدم

فقط بگم هرچه قدر بتونی برای ربات در تلگرام اکانت باز کن با هر تلگرام فقط میتونه ۳ تا اکانت باز کنی با سه شماره متفاوت

http://t.me/bitcoin_mining_earning_bot?start=341546094

هوای یکدیگر را داشته باشید،دل نشکنید،قضاوت نکنید،هنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنید،به غم کسی نخندید،به راحتی از یکدیگر گذر نکنید،به سادگیِ آب خوردن بر دیگری تهمت ناروا نبندیدو حریم آبروی دیگری را بدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها ، دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم ...
وااااااای خدا از دهنتون بشنوه🥰🥰🥰❤❤❤❤❤

مبارکه عزیزم

دست راستت رو سر من

چند وقته اقدامی 

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد🤩💞 خیلی وقته از این امضا می گذره خدایا تنها امیدم دامنم رو سبز کن...عاشق همسرم و زندگیم هستم🤩❤️
یک سال. انشالله که زوده زود مامان بشی عزیزم❤❤

مشکلتون چی بود عزیزم

خیلی براتون خوشحال شدم

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد🤩💞 خیلی وقته از این امضا می گذره خدایا تنها امیدم دامنم رو سبز کن...عاشق همسرم و زندگیم هستم🤩❤️
مشکلتون چی بود عزیزم خیلی براتون خوشحال شدم

هیچی عزیزم پارسال یه سقط داشتم. یعنی الان واقعا باردارم؟ دل تو دلم نیست میترسم برم ازمایش بگه منفی

ولی چندبار بی بی زدم هاله انداخته دلم روشن