2777
2789
اووووووه13سانت بلندتره من که قدم170مشکلی ندارم 174هم خوبه برااام😁😁😁😁

اخه وقتی کنارش راه میرم حس میکنم هم اندازه هستیم ، ببخشید شما چن سالتونه؟

مبیناااام 😀.      

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میترسم بعدن پشیمون بشم هی با بقیه مقایسه کنم 

نگا کن اگه شوهرت خوب باشه اینقد دیگه دوسش داری که دیگه قدش ب چشمت نمیاد دیگه هر جور باشه دوسش داری

ولی اگه فکر میکنی آدم مقایسه گر و ظاهر بینی هستی بیخیالش

هرکس یه چیز خیلی براش مهمه بله من از بچگیم قد برام مهم بود و به کمتراز۱۸۰راضی نشدم مطمین بودم من بازیر۱۸۰ازدواج نمیکنم الان شوهرم۱۸۲خودم۱۵۳و راضیم وگرنه چشمم دنبال مردای قدبلند میموند الان میدونم اگه واسه ملاکای دیگمم همینقدر مصمم بودم و برام مهم بود اونام میشد

من 164 

شوهرم 187 

ولی اگر کوتاه تر بود همون 170 اینا که تو میگی 

ولی با همین شرایط و با همین چهره ی خوبش، زنش میشدم 

عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد...
نگا کن اگه شوهرت خوب باشه اینقد دیگه دوسش داری که دیگه قدش ب چشمت نمیاد دیگه هر جور باشه دوسش داری ...

متاسفانه خیلی ظاهر بینم اصلنم دست خودم نیس 

مبیناااام 😀.      
هرکس یه چیز خیلی براش مهمه بله من از بچگیم قد برام مهم بود و به کمتراز۱۸۰راضی نشدم مطمین بودم من باز ...

دقیقن منم از بچگی قد بلند برام مهم بوده ولی الان همچیش اوکیه جز قد

مبیناااام 😀.