2777
2789
عنوان

داداش بی غیرت

1935 بازدید | 43 پست

امروز با مامانم فرش شستیم بعد ک خیس خیس می‌خواستیم بیاریم پهن کنیم خشک بشه 

خیلیی سنگین بود مامانم دیسک کمر دارع منم ک زورم نمی‌رسه به اون فرش خیس با بدبختی با مامانم آوردیم هرچییی صداش کردیم اصلا انگار ن انگار بعدشم ک ب روی خودش آورد گفت حالا بعدا میام با بدبختی اومدیم 

اصلا انگار ن انگار آخه آدم انقد بی غیرت کمر درد گرفتم 16 سالمه پشت فرش خورد ب دستم سابیده شد میسوزه انقد اعصابم خورده ک نگو بی غیرت 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

داداشا دیگه داخل آدم حساب نمیشن غصه نخور هرخونه یه مدلشو داره😂😂😂

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

بی غیرت ب این نمیگن ک 😶میگن ک.و.ن‌گشاد تنبل

اتفاقا درستشو بخوای غیرت همینجاها تعریف میشه . بدونی که مردی و کار سنگین مناسب خانم نیست . وظیفه داری بری کمک کنی .

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

داداشا دیگه داخل آدم حساب نمیشن غصه نخور هرخونه یه مدلشو داره😂😂😂

جالبه که هنوز هم یه سری برای پسر دار شدن جون میدن 

یک بوسه برای قلبم یک بوسه برای تو یک گلبرگ با عطر شعرم همراه نامه های تو