2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

عزیزم بزرگ مهرتاجایی ک شنیدم فامیلی بوده تازه چقدرتودوران راهنمایی ودبیرستان فامیل بزرگمهرداشتیم الان گفتی یاداوناافتادم

قهرکه میکنید مراقب فاصله هاباشیدشایدیکی همین حوالی منتظرجای خالی باشد  به سرزمین عجایب خوش آمدید                                        
عزیزم بزرگ مهرتاجایی ک شنیدم فامیلی بوده تازه چقدرتودوران راهنمایی ودبیرستان فامیل بزرگمهرداشتیم الا ...

آخه اسم دخترم هم مهرنیا ست همه میگن فامیلی یا اسم پسره اما من خیلی دوست دارم  اسمشو ...معنی اسم بزرگ مهر هم خیلی خوبه واسه همین تصمیم گرفتیم حالا شاید همینو بزاریم ولی میدونم یه جورایی همه میگن  نههه اسم خوبی نیست 😂 ولی دیگه دلم همین اسمو میخاد چه کنم

آخه اسم دخترم هم مهرنیا ست همه میگن فامیلی یا اسم پسره اما من خیلی دوست دارم  اسمشو ...معنی اسم ...

خب شما ک تصمیمتو گرفتی چرا میپرسی الان همه میگن خوب نیست هی شما میگی اخه همینو دوست دارم خب نپرس عزیزم برو بزار

خب شما ک تصمیمتو گرفتی چرا میپرسی الان همه میگن خوب نیست هی شما میگی اخه همینو دوست دارم خب نپرس عزی ...

چقدر لحنت  بده دوست داشتم نظر بقیه رو بپرسم و پرسیدم شما چرا بهت برخورد تو تاپیکایی  که خوشتون نمیاد شرکت نکنید و نظر ندید و رد شید کار خیلی سختیه!؟؟