2777
2789

زنده اس

فروردین ۱۴۰۰ تست ژنتیک دادم شهریور جوابش اومد ۸ تا جهش تو ژن هام بود حالا از همسرم تست گرفتن انشالله که اون سالم باشه و مشکلی پیش نیاد ۴ ماه دیگه جواب آزمایشش میاد برام دعا کنید   ❤❤              من ته تغاری پاییزم 😍😍👸🍂🍂                                                به رنگ رژم💄💄 گیر نده ..تو از سیاست های زنانه بی خبری... زن ها پای مهمترین داشته هایشان را با رژ لب سرخ امضا میکنند..💋💋💋.❤❤❤❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هالیت تا همه ی زنای استانبول و نگیره نمیمیره

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)

😂😂😂😂

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
چرا من انقد اندرو دوس دارم؟

وای منم خیلی دوسش دارم هم اندرو هم جانرو

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
زنده اس

جدی؟کی میادش دوباره تو فیلم؟

میدونم فضای سایت بهت اجازه نداد تا بگی هالیت تا همه ی زنای استانبولو ن... نه  نمیمیره😂😂😂😂😂😂😂

تو عراقی و منم ایرانم سرنوشت چنین رقم خورده   حسین (ع)..............// من ایرانم و تو عراقی چه فراغی چه فراغی💔
😂😂😂😂

مرده نقشه دخترش زهراس اینا

شکایت میکنه ازشون 

بے خیـــــال غـــــم هـــــر روزه ے دنـــــیـا جـــــانـم چـــــاے وشـــــعـرو نـــــم بـــــاران خـــــودمـانیـــــم بـــــبـــــیــن
نه جدی مرده.. من قسمت های بعدشم دیدم واقعا مرده 

حسن علی شاهیکارومیکشه؟

مرده نقشه دخترش زهراس اینا شکایت میکنه ازشون 

اها چ زرنگه پس ولی عین خنگاعه سهامشو واگذرمیکنه ب این شوهرش😒😒

وای منم خیلی دوسش دارم هم اندرو هم جانرو

اندر خیلی زرنگ و با کلاسه

جانر خییلیییییی😍😍😍 با مزس😂😂😂😂😂😂

نصف قشنگیش به جانره😄😄😄😄😄😄 کلا تا می بینمش خندم میگیره

تو عراقی و منم ایرانم سرنوشت چنین رقم خورده   حسین (ع)..............// من ایرانم و تو عراقی چه فراغی چه فراغی💔
اها چ زرنگه پس ولی عین خنگاعه سهامشو واگذرمیکنه ب این شوهرش😒😒

نه آخر سه تاشونم میندازه زندان اندر ییلدیز شاهیکارو

بے خیـــــال غـــــم هـــــر روزه ے دنـــــیـا جـــــانـم چـــــاے وشـــــعـرو نـــــم بـــــاران خـــــودمـانیـــــم بـــــبـــــیــن