2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ازدواج فامیلی باید اول ازمایش ژنتیک بدیم بعد اقدام کنیم

فروردین ۱۴۰۰ تست ژنتیک دادم شهریور جوابش اومد ۸ تا جهش تو ژن هام بود حالا از همسرم تست گرفتن انشالله که اون سالم باشه و مشکلی پیش نیاد ۴ ماه دیگه جواب آزمایشش میاد برام دعا کنید   ❤❤              من ته تغاری پاییزم 😍😍👸🍂🍂                                                به رنگ رژم💄💄 گیر نده ..تو از سیاست های زنانه بی خبری... زن ها پای مهمترین داشته هایشان را با رژ لب سرخ امضا میکنند..💋💋💋.❤❤❤❤

والد بودن یه نقشه، می تونی بپذیری یا نپذیری

من تمایلی به پذیرشش ندارم.

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست

مسیولیت بالایی داره من خودم کمال گرا هستم دوس دارم بچم هر چی خواست محیا باشه از زندگی لذت ببره نمیخوام زجر بکشه یا یه زندگی معمولی و روتین و تجربه کنه بچه دار شدن خودخواهی مخصوصا بدون برنامه برای آیندش 

من خودم ۱۲ ساله ازدواج کردم، چند سال اول با مادرشوهرم اینا یه جا زندگی میکردیم، بعدش شاغل شدم و خونه خریدیم، الان همه جوره شرایطش رو داریم ولی شوهرم میگه داریم مثل دوست دختر دوست پسرا 🤩😍زندگی میکنیم چرا بچه دار شویم خودمونو درگیر کنیم😞

کی حوصله داره نه حوصله اش رو دارم نه پولش رو دارم منکه اصلا نمیتونم وقتم رو برای بچه بذارم🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🤧🥵🥵🥵🥵

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍