2821
2789
عنوان

مماغ عملی بیا

316 بازدید | 43 پست

توی بیمارستان آزمایش خون دوباره گرفتن ازتوت منظورم اینه خون گرفتن ازتون 

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   

نه

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه نگرفتن یماه قبل عمل آزمایش گرفتن

اره اونو آزمایش دادم حالم خیلی بد شد گفتم یهو دوباره نگیرن حالم بد شه🤦‍♀️😷

میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم   
از پدرم گرفتند اما اون انحراف داشتا  ببخشید میخوای عمل زیبایی کنی

اره گلم مگه قبل عمل نداده بودن آزمایش ؟

یه بار گرفتن

توی آزمایشگاه یا بیمارستان دادی منظور همون آزمایش های قبل عمل

نه عزیزم دیگه فکرنکنم بگیرن خیالت راحت۰🤣

مرسی گلم خونمو دیدنی حالم بد میشه تو سرنگ😷😂

نه بردیمش بیمارستان برای بستری ازش گرفتن  عمل نکن بده ببخشیدا دماغت بزرگه؟؟

آخه یکم هم انحراف داره هم ایراد داره نفسم مشکل داره سمت راست ام اکثرا کیپه پس شما قبل عمل آزمایش نداده بودین به خاطر اون بوده