2777
2789
عنوان

چی بهش بگم؟

68 بازدید | 9 پست

بچه ها با دوستپسرم چن مدته اوضای رابطمون خوب نیست 

بعد چن وقت پیش کات کردیم 

الان دوباره میخایم حرف بزنیم 

میخام بهش بگم اگه واقعا دوسم داری وایسا ایرادامونو درست میکنیم اگه نداری لطفا برو به نظرتون حرف خوبیه؟

اگه چیز بهتری سراغ دارین بگین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب الان چیشده که میخوایین دوباره حرف بزنین؟ مگه کات نکردین از کجا فهمیدین میخوایین حرف بزنین؟ 

کات کردیم بعدش من میخواستم همه چیمو دلیت کنم و کلن بیخیال شم مشاورم گفت هرچی مونده رو دلت رو بهش بگو وقتی بهش پیام دادم هنوز بهش میل داشتم و گفتم این حرفو بزنم ک بعدا هیچ عذاب وجدانی نداشته باشم وبگم چرا فلان کارو نکردم دیشبم باز کلی دعوا داشتیم الان میخایم حرف بزنیم

گفت که دیگه ارتباطی نمونه و همه ی حرفاتو زده باشی 

حرف ایشون زیاد درست نیست، اومدیم و طرفت از همه جا بلاکت کرده بود، حتما میگفت برو دم خونشون بیارش پایین باهاش حرف بزن، اصلا شاید بی خبر از ما طرفمون مثلا بره ازدواج کنه، بازم باید گیرش بیاریم به زور بگیم گوش کن به حرفامون ‌؟ بدتر از اون خدایی نکرده اگه طرفمون بمیره چی‌؟ تو هزار بار برو سر خاکش باهاش حرف بزن ولی مگه اثر داره طبق فرمایش ایشون باید اثر بذاره ولی نمیذاره! 

تو زندگی خیلی وقتا موقعیتایی هست که شما نمیتونی حرفای آخرتو بزنی،نیمه تموم میمونه همه چی، باید یاد بگیریم مسائل رو خودمون حل کنیم حتی اگه مکالمه ای نباشه. 

البته نمیخوام از اینکه با دوست پسرت حرف زدی ایراد الکی بگیرم، کلی گفتم 🌷🌷

حرف ایشون زیاد درست نیست، اومدیم و طرفت از همه جا بلاکت کرده بود، حتما میگفت برو دم خونشون بیارش پای ...

نه دوستپسرم خودش درطول این مدتی ک کات بودیم یبار پیام داد ی سوال مسخره پرسید بهونه بود ینی و بلاکمم نکرده بود و کاتمونم جدی نبود و اینکه من خودم به مشاورم اصرار داشتم که حرفای اخرمو بهش بگم