2777
2789
عنوان

عددبتا وجنسیت

641 بازدید | 103 پست

سلام به همگی.خانومای گل من روز موعدم صبحش ساعت ۷بیبی چک استفاده کردم خط بالایی پررنگ شد خزپایینی کمرنگ شد ولی بعد یکی دوساعت پررنگ شد.مطمعن نشدم ساعت ۹صبح رفتم آزمایش دادم عددبتام ۲۲۹۷۶بود.آیا میدونید جنسیت چیه؟دوقلونیست سونورفتم الان ۱۶هفته هستم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

16 هفته مگه مشخص نیست جنسیت؟ 

خب برو سونو مشخص میشه دیگه . سونو آنومالی 15 هفته میدن و یه احتمال میدن . خوش به حالت تا 16 هفته نفهمیدی حامله ای ؟ پس سریعتر برو دکتر 

خدا جونم دو بار توی راه مادرشدن بردیم ولی قسمت نشد مزه مادر شدن رو بچشم .   این بار هر زمان و هر جور به صلاح خودته . فقط سالم باشه . آمین
من گفتم حامله ام و تا 16 هفتگی نفهمیدم؟؟؟؟ 😐😐

خخخ ببخشید اشتباه شد .   استارتر برو سونوووووو

خدا جونم دو بار توی راه مادرشدن بردیم ولی قسمت نشد مزه مادر شدن رو بچشم .   این بار هر زمان و هر جور به صلاح خودته . فقط سالم باشه . آمین

عزیزم من روزموعد بالای هزار بود وان تی گفتن احتمال زیاد پسر.آنومالی دارم ده روزدیگه معلوم میشه...شماهم ۱۸هفته انومالی بری معلومه دیگه..الانم معلومه 

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜

استارتر خب برو سونو مشخص میشه دیگه . سونو آنومالی 15 هفته میدن و یه احتمال میدن . خوش به حالت تا 16 هفته نفهمیدی حامله ای ؟ پس سریعتر برو دکتر 

خب برو سونو مشخص میشه دیگه . سونو آنومالی 15 هفته میدن و یه احتمال میدن . خوش به حالت تا 16 هفته نفه ...

توی ۶هفته فهمیدم منظورم اینه که الان ۱۶ هفته ام ولی گفتن زیر ۱۸ آنومالی انجام نمیدن منم دلم میخواد بدونم چیه

عکس اولین سونوتو بفرست از روی اونم میشه حدس زد با روش رمزی

من توی 8 هفته رفتم سونو یعنی مشخص میشه چیه ؟