2777
2789
عنوان

بابام دیروز با ی آقایی تصادف کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 24 پست

هرچی پدرم گفته بیا بریم بیمه نمیرفته

دوست مهربونم اگر امضای‌ من و میبینی لطفا برای حاجت های دل من و خودت و ظهور آقامون امام زمان ی صلوات مهمونم‌ کن ❤❤❤❤
نفرین اگه بگیر بود دیگه ادمی رو کره زمین نبود

همه مادرشوهرا مرده بودن😐😂😂😂😂

هر آنچه که هنگام عبادت خدا از او می طلبی باور داشته باش که آن را به دست آورده ای.باید طوری رفتار کنی که گویی آن را قبلا گرفته ای....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولش کن زورش اومده یارو

حالا اینو گوش کن

من ی بار تصادف کردم خودم مقصر بودم با این ک واقعا ماشین هیچیش نشده بود اقاهه گف ن بست سپر از تو شکسته 

من ک نفهمیدم چی ب چیه گفتم اوکی 

شماره کارت بده و اینا 

اقاهه یهو شروع کرد ب داد و بیداد ن ماشین دست بچه میدن همین میشه حالا من ۱۹ سالم بود🤣

من ی روز علاف شما شدم 

اگه میرفتم سرکار اینقد حقوقم بود الان شما داری اینقد ب من میدی 

خو ب من 🤣

فک کنم انتظار داشت من حقوق اون روزشم بش بدم 

مردک دیوانه 

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
۴۰۰ دیگه پوله؟ چش اش رو باز میکرد مث ادم میرفت🙄 بابات بخواد بره تعمیرگاه قطعا بیشتر میگیرن ازش

اره طفلک اومد خوبی کنه

میگه کلی نفرین شنیدم جای تشکر

هم زد ماشینو جمع کرد هم نفرینم کرد

دوست مهربونم اگر امضای‌ من و میبینی لطفا برای حاجت های دل من و خودت و ظهور آقامون امام زمان ی صلوات مهمونم‌ کن ❤❤❤❤
همه مادرشوهرا مرده بودن😐😂😂😂😂

اهوم😂😂

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
ولش کن زورش اومده یارو حالا اینو گوش کن من ی بار تصادف کردم خودم مقصر بودم با این ک واقعا ماشین هی ...

😂😂😂😂

مرسی که خیالمو‌ راحت کردید