2777
2789
عنوان

منو جاریم

327 بازدید | 24 پست

منو جاریم تو ی سال ازدواج کردیم من اول سال اون آخرسال اول خیلی دوسش داشتم تا اینکه پشت سرم حرف الکی درآورد الانم نصبت بش بی تفاوتم تازه پشت سر مادر شوهرم اینام حرف درمیاره ولی اونا بازم باهاش خوبه ولی من اعصابم خورد میشه کسی دیگه هم مثل من است یافقت من این مشکیلو دارم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چرا ما با جاریامون هیچ مشکلی نداریم😐

هروقت عشقمون بکشه همو دعوت میکنیم ب خوبی خوشی دورهم جمع میشیم تموم میشه میره 😐

لطفاا اگه با نظرم مخالفی رد شو فقط حوصله بحث ندارم😐❤
چرا ما با جاریامون هیچ مشکلی نداریم😐 هروقت عشقمون بکشه همو دعوت میکنیم ب خوبی خوشی دورهم جمع میشیم ...

خوشحالت من که یاد اونروزی اول که بهش محبت میکردم میفتم میگم چقدر احمق بودم که خودمو ازیت کردم بخاطرش

خوشحالت من که یاد اونروزی اول که بهش محبت میکردم میفتم میگم چقدر احمق بودم که خودمو ازیت کردم بخاطرش

عزیزم تجربه بی هزینه نیست.الان ک دستش برات رو شده.دیگه اهمیت نده.کلا ی چیزت بگیرش🤭🤭

اونی که اون حرفا رو بهت رسوند شناسایی کن از زندگیت بنداز بیرون

به خودم نمیگن جاریم دختر عموی پدر شوهرمه خوب بعد مادر شوهرم عممه اونا فامیل همن وقتی باهم میگه بعد دختراشون به خواهر شوهرم میگه اونم به مادر شوهرم میگه مادرشوهرم که عممه به من میگه مواظب باش برات دردسر درست نکنه 😊😃😊

جاری رو دوست داشتی !😅جاری خوبشم دوست داشتنی نیست  جاری همینه

آخه اون ازشوهر قبلیش طلاق گرفته بود بچشو هم برده بود خارج دلم براش میسوخت هرکاری میکردم اون ناراحت نشه

آخه اون ازشوهر قبلیش طلاق گرفته بود بچشو هم برده بود خارج دلم براش میسوخت هرکاری میکردم اون ناراحت ن ...

هر کسی یه سرنوشتی داره درست 

ولی هر چیزی حد داره 

حد و‌رعایت نکنی داستان میشه خوبی کردن محبت کردنم حد دارن 

ببین چون حد تعادلو رعایت نکردی ما باهم خیلییی خوبیم حرفای عادی میزنیم اصلا راجب مادرشوهر و خواهرشوهری و اینطور چیزا نمیگیم راجب مسایل زندگیمون نمیگیم همینطوری میگیم میخندیم و بعدم میاییم خونه هامون تاحالام مشکلی پیش نیومده 

لطفاا اگه با نظرم مخالفی رد شو فقط حوصله بحث ندارم😐❤
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز