2777
2789
عنوان

شوهر +کل کل

| مشاهده متن کامل بحث + 988 بازدید | 31 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ماذهم دیشب یه کل کل حسابی کردیم الان سر سنگینم باهم 

همش به من میگه غر میزنی 

ولی راستم میگه چند وقت زندگیمون به طرز عجیبی همه چی بهم ریخته شده کارامون جلو نمیره 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
غر نزنیم چیکار کنیم غرم نزنیم که دق میکنیم

دقیقا 

ما تصمیم گرفتیم چند روز با هم زیاد حرف نزنیم 

بخدا ماه یه ماه اندیم تو خونمون هنوز کابینت رو نیاوردن 

دوماه خونه بابام بپدیم تا خونه خودمون تکمیل بشه هنوز که هنوزه خرده کاری داره گازمون رو نیومدن وصل کنن همه چی تو همه بخدا منم خسته شدم کم میارم غر میزنم 

ولی خدایی خودشم این روزا خیلی اذیت میشه تحمل نداره دیکه 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
خو انتقاد نکن  مثلا وقتی میخای بگی گوشیو بذار بگیر بخاب  بچسب بهش بغلش کن بگو دیگ نوبت م ...

عااالی بود بازم بهم یاد بده خواهر 😂😂

منم دیشب بحث داشتم باهاش😂😂😂

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

عااالی بود بازم بهم یاد بده خواهر 😂😂 منم دیشب بحث داشتم باهاش😂😂😂

😁در چ مورد میخای بگو 

والا میدونی خاهر منم اوایل خیلی سر اینجور مسائل الکی قهرو دعوا داشتم دیگ روی اوردم ب این کارا دیدم ن واقعا جواب میده روش😂 مردا از لوس بازی خوششون میاد رام میشن

ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!🤗😅
😁در چ مورد میخای بگو  والا میدونی خاهر منم اوایل خیلی سر اینجور مسائل الکی قهرو دعوا داشتم دی ...

ما هر شب سر گوشی دعوا داریم که این یه موردی که گفتی فکر میکنم جواب میده چون همونجور که گفتی از لوس بازیا خوششون میاد ولی ذهنم اونموقع یاریم نمیکنه میزنم خراب میکنم 🤣🤣🤣🤣

واسه اینکه برای کسی که در حدش هست احترام و بگو بخند کنه 😒😐😑😂😂😂

نه زیادی از حد😂😂😂 

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

ما هر شب سر گوشی دعوا داریم که این یه موردی که گفتی فکر میکنم جواب میده چون همونجور که گفتی از لوس ب ...

😂 مثال بزن مثلا باکیا؟ 

اگر رفیق و اشنا منظورته ک زیاد میخای رو نده بهشون خب بگو سنگین باش اونا در حدت نیسن من میبینم دیگ 

خوشم نمیاد باهرکی صمیمی شی 

دوسدارم شوهرم سنگین باشه اینجوری با ابهت میشی😂 

مردا از کلمع ی باابهت ک بهشون نسبت داده بشه خوششون میاد

ترجیح میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!🤗😅
😂 مثال بزن مثلا باکیا؟  اگر رفیق و اشنا منظورته ک زیاد میخای رو نده بهشون خب بگو سنگین باش او ...

نه دوست و رفیق نه 

خواهراش 🤪🤪🤪

😂 مثال بزن مثلا باکیا؟  اگر رفیق و اشنا منظورته ک زیاد میخای رو نده بهشون خب بگو سنگین باش او ...

با ابهت یه نکته دیگه مرسی خواهری 😂👌👍

😂 بگو جرت میدم با خاهرت حرف بزنی

😂😂😂 نه اینجوری بگم بد میشه که نمیشه

😂 بگو جرت میدم با خاهرت حرف بزنی

میدونی مشکلم حرف زدن نیست حرف بزنه ولی خیلی خودشو میندازه تو دست و پاشون احساس میکنم 🤨