2777
2789
عنوان

شوهر بی ذوق😒😒

637 بازدید | 44 پست

2،3شب پیش رفتم با ذوق و شوق گیتار آوردم، فقط اولش گف دوباره شادمهر نزنیا، گفتم نه آهنگای جدید دارم. 

4،5تا اهنگ زدم و خوندم، سرشم از تو گوشیش درنیاورد. یبارم خوندنمو فقط مسخره کرد. 

یبار دیگم تو این 8سال براش گیتار زدم همین حرکتو زد. 

والا من از خدام بود خودش یه ساز بلد بود مینشست واسمون میزد و میخوند

++این برا قبل ماجرای رمز بود ها. 

همه تاپیکامم شده شوهری😐😐

به کاراش فک میکنم حرصم میگیره

این طلب در تو گروگان خداست 🌼 زان که هر طالب به مطلوبی سزاست

خب وقتی علاقه نداره بنده خدا 

چیکار کنه؟

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد.در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد                                                                                           من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده و از عاقل ولی دیدم چنگو غذای گربه. هیچ خفاشی نمی تواند ویروسِ آدم بسازد مگر اینکه آدمی خفاش شده باشد.چه بسیار آنان که در پیمانه کم گذاشتند و چه بسیار که خود در پیمانه کم بودندو حذف شدند. و حذف طبیعت را دوایی نیست حتی اگر برای سرطان یاکرونا دارویی پیدا شود.

ندیده بودم خانوم واسه اقا اهنگ بزنه جل الخالق

فروردین ۱۴۰۰ تست ژنتیک دادم شهریور جوابش اومد ۸ تا جهش تو ژن هام بود حالا از همسرم تست گرفتن انشالله که اون سالم باشه و مشکلی پیش نیاد ۴ ماه دیگه جواب آزمایشش میاد برام دعا کنید   ❤❤              من ته تغاری پاییزم 😍😍👸🍂🍂                                                به رنگ رژم💄💄 گیر نده ..تو از سیاست های زنانه بی خبری... زن ها پای مهمترین داشته هایشان را با رژ لب سرخ امضا میکنند..💋💋💋.❤❤❤❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وقتی دیدی دفعه اول که براش گیتار زدی ابن رفتارو داشت دیگه تکرارش نمی‌کردی و برای خودت ساز میزدی 

فمنیسم،،،دنبال برابری ،جهانی بهتر ، دنیایی که یه دختر بخاطر اینکه یه دختره آزادیشو ازش نگیرن !!! وقتی شب رفت بیرون از خونه بهش توهین نشه ، امنیت داشته باشه ،،، چه زن های ایرانی که به جای آواز خوندن مجبور نشدن سبزی پاک کنن چون فقط این جماعت معتقده صدای زن حروم و شنیدنش گناه ، زن باید تو خونه ظرف بشوره و سبزی پاک کنه :) ،،،وقتی تو بلاد کفر میرن مریخ و فیلمای درمورد پریودشون اسکار میگیره ، ما هنوز درگیر کیسه مشکی برای نوار بهداشتی هستیم :)))))طبق قانون ازدواج با دختر سیزده ساله هیچ‌ مشکلی نداره چون اونقدر بالغ شده که بتونه یک آدم دیگه رو هم به زندگی بیاره ، ولی همون دختر بالغ حق رای دادن،  گواهینامه داشتن ، بدون اجازه پدر از کشور خارج شدن ، حق مستقل شدن و حق به سرپرستی گرفتن یک فرزند رو نداره . ،،، این همون دنیاییه که یه عده تهی مغز ساختن ... اما میشه تغیبرش داد ... تغییر از من شروع میشه ، از تو شروع میشه، از ما شروع میشه ؛)

خوب منم گیتار حرفه ای چند ساله کار میکنم شوهرمم کار میکنه

من تنها ک میزنم واقعا افتضاح میزنم

با اینکه چند بارم کنسرت های محلی شهر خودمون دویست سیصد نفره رفتم زدم

شوهرممم عالی میزنه ولی صداش خیلی عالی نیس

با اینکه میگم هر دو تو گروه کنسرت بودیم

نهایت شوهرم تو مهمانی ها میزنه شوهر خالشو دختر خالش ک صداشون خوبه اون ها میخوانن شوهرمم باهاشون همراهی میکنه

ولی من خودم تنها خوب نمیزنم خوبمم نمیخوانم

هی نگین قدم نورسیده مبارک😏😏😏تا حالا بیست بار اومدم تعلیق شدم 😏😏😏
😐آدم یه سازی بلده خب تو خونه ساز میزنه خیلی عجیبه؟😑

اره نباید بیآ جلو شوهر بزنی یه ذره سیاستم خوبه وقت اومدن شوهراتونو که میدونید جوری تنظیم کنی که وقتی از در اومد تو شما تو اتاق درحال ساز زدن یاشی انگار که اصن حواسم نیست تو اومدی😜😜

فروردین ۱۴۰۰ تست ژنتیک دادم شهریور جوابش اومد ۸ تا جهش تو ژن هام بود حالا از همسرم تست گرفتن انشالله که اون سالم باشه و مشکلی پیش نیاد ۴ ماه دیگه جواب آزمایشش میاد برام دعا کنید   ❤❤              من ته تغاری پاییزم 😍😍👸🍂🍂                                                به رنگ رژم💄💄 گیر نده ..تو از سیاست های زنانه بی خبری... زن ها پای مهمترین داشته هایشان را با رژ لب سرخ امضا میکنند..💋💋💋.❤❤❤❤