2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط روند کاهش وزن رو کند کنید چون عمر کم میشه و بدن ضعیف تر و در حال گرسنگی بدن از عضلات نیرو میگره و گوشت بدن آب میشه که خوب نیست و میمونه چربی خالص

همونطور که آروم آروم چاق شدین لاغر کنین و ناهار رو فقط کمتر بخورید

گرمی جات بیشتر مصرف کنید مثل ارده، خرما، عسل، شیره، سیر، پیاز، رازیانه(زمان پریودی و بارداری ممنوع)، 

و ورزش کن تا چربی که سرده رو بسوزونه و خوش هیکل بشی(تناسب اندام) اون موقع وزنت بالا هم باشه معلوم نمیکنه

لطفا مطالبی که درباره طب سنتی که چی بخورید و چی نخورید رو گذاشتم گوش نکنید بعضیاش اشتباه بوده 🥲                                               کسایی هم که انجام دادن واقعا ببخشید من قصدم خیر بود خیلی دوست داشتم به بقیه کمک کنم و یکم یاد گرفتم فکر کردم خیلی یاد گرفتم و همه چی تمومم🥲                                          🌸به بزرگی خودتون ببخشید🌸