2777
2789
🤣🤣🤣🤣 دوسه هم خوبه

دوسه خوبه 

بل خوبه 

اسنس خوبه 

بازم بگم؟😄

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد.در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد                                                                                           من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده و از عاقل ولی دیدم چنگو غذای گربه. هیچ خفاشی نمی تواند ویروسِ آدم بسازد مگر اینکه آدمی خفاش شده باشد.چه بسیار آنان که در پیمانه کم گذاشتند و چه بسیار که خود در پیمانه کم بودندو حذف شدند. و حذف طبیعت را دوایی نیست حتی اگر برای سرطان یاکرونا دارویی پیدا شود.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یعنی ی ریمل و‌ ی کرم پودر🤔

شما دور چشم کلینیک رو الان میدونید چنده؟

خودتون انلاین شاپ ندارید؟

اگه نوشتم 14 سالمه میخوام همیشه یادم بمونه اون سن چه اشتباهی کردم که کل زندگیمو تحت شعاع قرار داد و آیندمو نابود کرد.
مبارکه ولی کرم پودرت قطعا فیکِ اگر برات مهمه که جنس فیک نزنی عوضش کن

عزیزم تست کردم اصله و اینکه اصلا رو صورتم احساس نمیکنم که هستش کاورشم بی نظیره با دوقطره کل صورتم عالی میشه

دوسه خوبه  بل خوبه  اسنس خوبه  بازم بگم؟😄

بل مداد چشمش خوبه 

اسنس ریملش

دوسه کرمش خوبه

😁😁😁

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )

بل مداد چشمش خوبه  اسنس ریملش دوسه کرمش خوبه 😁😁😁

فرنازجون.میشه بپرسم چندسالته.من همیشه یه خانوم سنبالا تصورت مبکنم چرا😀😀

تاخوبیو توی مادیدین،هرچی صفحه بود پشته ماچیدن...وابده یابرو یابمون تاتموم شه این رابطه...دلم هنوز بیتابته،هنوزم نگران اون حالته.....
عزیزم تست کردم اصله و اینکه اصلا رو صورتم احساس نمیکنم که هستش کاورشم بی نظیره با دوقطره کل صورتم عا ...

آخه اصل نباید تو این قیمت ها بشه

من خودم چندین ساله آرایشگاه کار میکنم و خبر دارم گلم

خدا خیلی دوسم داره چون بهم یه گل پسر داده🤩😘خدایا شکرت❤
شما دور چشم کلینیک رو الان میدونید چنده؟ خودتون انلاین شاپ ندارید؟

نه نمیدونم 

اپلیکیشن چشمک تا یک ماه دیگه آماده میشه برای خرید اینترنتی.

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد.در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد                                                                                           من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده و از عاقل ولی دیدم چنگو غذای گربه. هیچ خفاشی نمی تواند ویروسِ آدم بسازد مگر اینکه آدمی خفاش شده باشد.چه بسیار آنان که در پیمانه کم گذاشتند و چه بسیار که خود در پیمانه کم بودندو حذف شدند. و حذف طبیعت را دوایی نیست حتی اگر برای سرطان یاکرونا دارویی پیدا شود.
فرنازجون.میشه بپرسم چندسالته.من همیشه یه خانوم سنبالا تصورت مبکنم چرا😀😀

من ۳۱ هستم

سن بالام یا متوسط ؟؟؟؟

کودک درونم به شدت فعاله ، قبول نیست؟🤣🤣🤣🤣

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )

بل مداد چشمش خوبه  اسنس ریملش دوسه کرمش خوبه 😁😁😁

بل هم ریملش هست.

دوسه از با کیفیت های بازاره ( ریملش ) 😁

بل هم ریملش هست. دوسه از با کیفیت های بازاره ( ریملش ) 😁

ریملش و نداشتم واسه همین😀😀

من ۳۱ هستم سن بالام یا متوسط ؟؟؟؟ کودک درونم به شدت فعاله ، قبول نیست؟🤣🤣🤣🤣

واقعا😀😀نه هنوز جوونین.عزیزم.خیلی دوست دارم همیشه توتاپیکا میبینمتون.😘😘😘

تاخوبیو توی مادیدین،هرچی صفحه بود پشته ماچیدن...وابده یابرو یابمون تاتموم شه این رابطه...دلم هنوز بیتابته،هنوزم نگران اون حالته.....