2777
2789
عنوان

نگران زندگی هستم

169 بازدید | 18 پست

من و شوهرم قراره توافقی جدا شیم مهریمم بخشیدم وکیل گرفتیم واسه 23 اسفند تازه نوبت مشاوره داریم میترسم تو ای مدت پشیمون بشه و طلاقم نده هنوز زیر ی سقفیم چون گفت بمون تا طلاق هم قراره ی مقدار پولم بده و هم طلاق  میترسم برم خونه مادرم لج کنه پول نده طلاق نده راه حلی دارید بگید؟ فقط دعوا نکنید راه حل بدید؟ 

...... 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بمون خونه ی خودت 

🇮🇷❤️🇵🇸 تو رفتی وطن خونه ی غم نشه 🇮🇷 سر ما جلو هیچ کس خم نشه🇮🇷                                            خداحافظ ای شیری که با رفتنت کفتارها شادی کردند💔                                                          روزای خوبی که آرزوشو داشتم رسید خدایا شکرت😍✌️💪«إِنَّ الَّذِينَ يُحِبُّونَ أَنْ تَشِيعَ الْفَاحِشَةُ فِي الَّذِينَ آمَنُوا لَهُمْ عَذَابٌ أَلِيمٌ فِي الدُّنْيَا وَالْآخِرَةِ ...» همانا براى کسانى که دوست دارند زشتى‌ها در میان اهل‌ ایمان شایع گردد، در دنیا و آخرت عذاب دردناکى است. مراقب زبانت باش تا از نفرین دیگران نهراسی

چراقبل طلاق بخشیدی😐😐😐😐اشتباه کردی ک گلم...موقع خودطلاق باید ببخشی

من ی مجردباتجربم                                                       زحمت کشیدم تاآرامش الانم داشته باشم                              من ی چکاوک آزادم                                                        سخت ترین پروسه جهان بعد از مرگ پشت سرگذاشتم(طلاق)    گاهی طلاق شروع دوبارس💪👍                                        من میجنگم برای خوشبخت شدنم                                      ...«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (آيه ۸۷، سوره انبيا) 

ببخشید مشکلتون چیه که بخاطرش مهریتو بخشیدی😔

🇮🇷❤️🇵🇸 تو رفتی وطن خونه ی غم نشه 🇮🇷 سر ما جلو هیچ کس خم نشه🇮🇷                                            خداحافظ ای شیری که با رفتنت کفتارها شادی کردند💔                                                          روزای خوبی که آرزوشو داشتم رسید خدایا شکرت😍✌️💪«إِنَّ الَّذِينَ يُحِبُّونَ أَنْ تَشِيعَ الْفَاحِشَةُ فِي الَّذِينَ آمَنُوا لَهُمْ عَذَابٌ أَلِيمٌ فِي الدُّنْيَا وَالْآخِرَةِ ...» همانا براى کسانى که دوست دارند زشتى‌ها در میان اهل‌ ایمان شایع گردد، در دنیا و آخرت عذاب دردناکى است. مراقب زبانت باش تا از نفرین دیگران نهراسی

اگر تصميمتون جديه و واقعا راه حل ديگه اي نداريد يا به نتيجه نرسيديد، تا زمانيكه خونشون هستيد بهشون زياد توجه نكنيد و اهميت نديد.

نه اينكه بي احترامي كنيد يا بدخلقي....

منظورم اينه كه زياد دمپرشون نباشيد. جاي خوابتونو جدا كنيد.

البته شايد تا اون موقع اين آرامش باعث شه هر دو تون به زندگي جور ديگه نگاه كنيد و تصميم ديگه اي بگيريد. كه براتون آرزو ميكنم هر چي بصلاحتونه و خيره همون بشه انشاالله.

یه وکالت طلاق محضری میگرفتی ازش دیگه این نگرانی ها رو نداشتی

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )

اگر تصميمتون جديه و واقعا راه حل ديگه اي نداريد يا به نتيجه نرسيديد، تا زمانيكه خونشون هستيد بهشون ز ...

این چن روز همش داره محبت میکنه خوب رفتار میکنه شبا گریه میکنه والا میترسم پشیمون بشه مخک بزوه من هنوز سر حرفم هسم اما این مشاوره لعنتی خیلی دیر شده 

......