2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

81 بازدید | 8 پست

خواب دیدم پنج تا مار سبز کم رنگ گوشه حیاطمون هست که قبلن کشتیمشون دخترم به خیال اینکه مارها مردن میره اونجا بازی کنه یکی از مارها تکون میخوره پسرم منو صدا میزنه منم میرمو دخترمو میکشم کنار به کمک مامانم مارهارو میکشیم یکیشون فرار میکنه میاد خونه منو مامانم دنبالش میفتیم میاد تو حال هر سوراخ سونبه ای که میره درش میاریم ولی نمیتونیم بکشیم مامانم میگه تو برو اتاق درم ببند اونجا نره منم میرم. زیر در چادرمو میزارم مار از زیر در میاد اتاق منم با چادر میگیرمش فشارش میدم به دیوار خفه ش کنم مامانمم میاد کمک در اخرین لحظه از دستمون سر میخوره فرار میکنه دوباره میفتیم دنبالش دو بار میگیرمش فشارش میدم خفه بشه فرار میکنه بهم میخنده .. 

تو رو خدا اگه کسی تعبیر بلده کمکم کنه زدم نت تعبیر واضحی نمیاره سردر گم شدم

من حس ششمم یه کم بالاس خوابام نود درصدشون واقعی در میان یا به نحوی تعبیرو اثرشونو تو واقعیت میبینم ایندفعه نمیدونم این چه معنی میتونه داشته باشه لطفا اگه کسی تعبیر بلده تعبیر کنه ممنون

دقیقا نمیدونم ولی میدونم مار تو  خواب یعنی دشمن 

ادم تنهاییم🙂هر وقت دلت خواست میتونی باهام دردل کنی ولی⁦🔮میشه بهم بگی چرا من ی چیزی بگم شما نمک می‌ریزی🙂؟فقط اینو بگم تا دلت بخواد محبت میکنم توم تا میتونی ازم سواستفاده کن🙂🔮آخه برای همین کار به وجود اومدم🙂💔⁦🌪️⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مار دشمن حساب میشه.چند تا دشمن داری میخوان بهت صدمه بزنن ولی نمیتونن.اون یکی که گفتی بهم میخندید یکی از دشمن هاته.تو فکر اینع که بهت صدمه بزنه.

یه صدقه دی چیزی بده به یه فقیر.انشالله که رفع میشه.

فرشته خز شده من دختر شیطانم

هر بخواد اتفاق بدی بیفته خواب موش و مار و اینجور جیزا میبینم دیشب هم شوهرم گف ممکنه اسفند ماه جاده ها بسته بشه اماده بشید جمعه ببرمتون شهرستان بزارمتون ماشینم اونجا بزارم خودم با اتوبوس برگردم سر کارم که پانزده اسفند تعطیل شد با اتوبوس میام پیشتون .. شب خوابیدیم این خوابو دیدم 

سلام جانا استرس که نباید داشته باشی وقتی خودتون حس ششمی هستین تعبیر خوابتونم انشالا خیر هست یه سوال اجازه دارم بپرسم ؟؟ فکر کنم تو انجام کاری هستین یا نمیدونم دارین یه چیزیو عوض میکنین حالا ممکنه کار یا راه درامدتون باشه به نظرم اینکارو نکنین مار تو خواب اگر حمله نکنه و یه گوشه باشه مال هست با توجه به اینکه شما دنبالشین و خفش میکنی احتمالا با تصمیمات اشتباه یا یه کار غلط مثل گوش دادن به حرف یه اشنای ناوارد یه ضرر مالی میکنین مواظب تصمیماتتون باشین 🌹🌹🌹🌹

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
سلام جانا استرس که نباید داشته باشی وقتی خودتون حس ششمی هستین تعبیر خوابتونم انشالا خیر هست یه سوال ...

بسب شوهرم گف تا اسفند شروع نشده ببرمتون شهرستان بزارمتون خودم با اتوبوس برگردم وسط اسفند یعنی دو هفته دیگه با اتوبوس میام پیشتون ... دیشب خوابیدیم این خوابو دیدم حس ششمی نیستم ولی حسم قویه هر اتفاقی بخواد بیفته خواب میبینم ولی این خواب سردر گمم کرده نمیدونم با دیدن این خواب پیشنهاد شوهرمو قبول کنم یا نه حس بدی دارم