2789
عنوان

مشکل جدی

85 بازدید | 9 پست

هوف از کجا بگم والا ۷ ماهه عقد کردم نه یه محضر خوب گرفتن برام نه شب چله خوب گرفتن برام باورتون میشه برا شب چله من مامانم و بابام و باباش و مامانش بود با خاله و داییم و داییش و زنداییش منم مانتو و شلوار پوشیدم یه سفره خیلی زشت و حال بهم زن اونارو ولش کنیم تولدم هیچکی یادش نبود شوهرم یک کیک گرفت اورد دوتایی خوردیم بعد هیچکی کادو نداد من اونهمه واسه خواهر شوهرام زحمت کشیدم یه کادو به من ندادن اصلا از اینا هم بگذریم شوهرم الان میگ عروسی نمیگیرم من مشکلی ندارم چون به بقیه خرجامون میرسیم با پولش اما من تک دخترم مامان و بابام ارزشونه منو تو لباس عروس ببینن هرچیم میگم میگ کرونایه نمیشه از اول عقدمون قرار بود هرماه برام گل بیاره ۵ماهشو اورد دوماهه یادش رفته صلح ۷ صبح میره سرکار ۷شب میاد بعضی شبام که میاد خونمون ساعت ۱۰ میخوابه اصلا به من محل نمیده شوهرم خیلی هاته مثلا شاید اوایل عقدمون هفته ۶یا۷ بار رابطه داشتیم الان یک هفته گذشته حتی بوسمم نمیکنه من باید بگم بوس بده اینهمه کار میکنه میگم اینقدر پول بده میگه ندارم ....😣😥

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خوب شوهر شما و خانوادشون خسیس تشریف دارن  ولی خو بدبخت داره خیلی کار میکنه ۱۲ ساعت سر کاره...خ ...

پ من چی من ادم نیستم دوماهه یک جای خوب نرفتیم همش با ماشین دور دور الکی برگرد خونه حتی جمعه هم سرکاره

پ من چی من ادم نیستم دوماهه یک جای خوب نرفتیم همش با ماشین دور دور الکی برگرد خونه حتی جمعه هم سرکار ...

به نظر من با دید شما و توقعات شما این مرد به دردت نمی خوره ...چون خسیسه...اون زجر میکشه پول خرج کنه تو زجر میکشی پول خرجت نکنه ...به نظرم تا عقدی ولش کن بره 

به نظر من با دید شما و توقعات شما این مرد به دردت نمی خوره ...چون خسیسه...اون زجر میکشه پول خرج کنه ...

نههه خیلی دوستش دارم تازه پردمم دادم با چه رویی جدا شم من فقط ۱۶ سالمه از الان مطلقه بشم 😭

عزیزم من تو‌ دوران کرونا نبودیم‌‌ عروسی نگرفتیم و عقدمم‌ خیلی ساده بود خونواده من و چند نفر از خونواده ایشون(تازه نه همشون) تولد سال اولمم‌ که همسرم اصلا یادش‌ نبود (به نظرم معمولای‌ آقایونی‌ که بیشتر فکر‌کار و زندگی ان وقت و حوصله این چیزارو‌ ندارن)‌

و اینا تاثیری‌ تو خوشبختی‌ من نداشتن... و مهم نیستن به نظرم اصلا تازه حتی خوشحالم‌ هستم ....

و اینکه اوایل‌ هات باشن و بعدش رابطه کم بشه یه چیز عادی‌ و یه روند طبیعیه‌

ولی چیزی که اینجا به نظر من خیلی مهمه اینه‌ که بفهمه‌ شما احساس میکنی‌ کمبود توجه و محبت‌ و باهات حرف بزنه و توجیهت‌ کنه دلیلش چیه‌

و هم اینکه جریان پول اون اگه داره زحمت میکشه که شما تو آسایش‌ زندگی کنی وقتی پول میخوای یا باید بگه عزیزم برنامه ایی دارم واسه پولامون‌ یا اینکه هرجور شده راضیت کنه ....

نههه خیلی دوستش دارم تازه پردمم دادم با چه رویی جدا شم من فقط ۱۶ سالمه از الان مطلقه بشم 😭

چی؟

۱۶ سالته؟

دختر دیوونه شدی تو این سن ؟مثل من سرت اومد که ...خو برین پیش مشاور با هم تا اونم بفهمه زن نیازهای داره 

عزیزم‌ خواسته هات غیرمنطقیه.اصل زندگی رو رهاکردی چسبیدی ب چیزای ب بی ارزش نمیدونم تولد شب چله.بعدشم توعقدنباید ادم خودش ازهمسرش پول بخواد اونم زورکی

..وزن شروع رژیم خودسر۷۵کیلو..وزن شروع رژیم باگروه۶۸..وزن شروع دوباره رژیم۶۵ ...هدف اول ۶۰...هدف دوم ۵۸تاریخ شروع رژیم باکالری۱۳۰۰ جمعه۹ابان۱۴۰۰... بازی تموم نمیشه تاوقتی ک برنده بشم

دقیقا بخاطر همینه براش جذابیت نداری شاید داری ولی کمتر شده .اینو تجربه ثابت کرده ارزش آدم میاد پایین واسه همینه خرجت نمیکنن

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️