2777
2789
عنوان

موهای سه رنگ

112 بازدید | 9 پست

یه قسمت مشکی کف سر،دوبند انگشت بالاتر قاوه ای روشن،بقسه اش زرد یا رنگ روشنه

خودم بخوام تو خونه یا کاری روش انجام بدم باید چیکار کنم؟

اول قهوه ای رو همرنگ زرده کنم یاچی؟

تو تاابد بغض میان خنده های منی شک نکن...

عین من دقیقا😂😂😂

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀

اول از همه ریشه رو تا قهوه ای ها رنگ میزاری 20 دقیقه بعد که ریشه روشن شد کل موها رو رنگ میزاری... 

من موهام لایت بود با ریشه تیره امشب اینجوری رنگ گزاشتم خیلی خوب شد

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عین من دقیقا😂😂😂

ریشه ها رو با رنگ تیره رنگ کن بعد20 دقیقه کل موهاتو رنگ کن

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

ریشه ها رو با رنگ تیره رنگ کن بعد20 دقیقه کل موهاتو رنگ کن

اگر بخوام همشو عسلی روشن  کنم چی؟

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
اول از همه ریشه رو تا قهوه ای ها رنگ میزاری 20 دقیقه بعد که ریشه روشن شد کل موها رو رنگ میزاری...&nb ...

میخوام ریشه اش مشکی باشه مثلا لایت یا مش توش در بیارم باز بعدا مجبور نشم رنگ کنم دیگه 

تو تاابد بغض میان خنده های منی شک نکن...
اگر بخوام همشو عسلی روشن  کنم چی؟

منظورم این بود که ریشه موهات و اون موهایی تیره هستن باهم رنگ کن بعد 20 دقیقه که روشن شدن کل موهات باهم.. نه که رنگ تیره بزاری

میخوام ریشه اش مشکی باشه مثلا لایت یا مش توش در بیارم باز بعدا مجبور نشم رنگ کنم دیگه 

من هیچ وقت ریسک نمیکنم تو خونه موهام دکلره کنم... 

منظورم این بود که ریشه موهات و اون موهایی تیره هستن باهم رنگ کن بعد 20 دقیقه که روشن شدن کل موهات با ...

دستت درد نکنه گلم