2777
2789
عنوان

مشکل با خانواده😭

172 بازدید | 7 پست

من شوهرمو دوست دارم خودشو خانوادشم خوبند ولی نمیدونم چرا من اصلا دوست ندارم پیششون باشم یعنی عذاب میکشم چرا چون که قبلا سر مساٸل شخصی و حجابم خیلی بد باهام برخورد میکردن در صورتی ک قبل از ازدواج منو دیده بودند اونا خود واقعیشونو نشون ندادن و من تازه بعد فهمیدم ک باید حتیجلوی پدر شوهمم حجاب داشته باشم اون ب کنار چندین بار از شوهرم پول قرض گرفتند و ندادند واقعا خیلی کینه گرفتم ازشون اصلا دوسشون ندارم نمیدونم چکار کنم شوهرمم عاشقه خانوادشه مثلا من میگم من نمیام خودت برو خونشون نمیره من واقعا میرم اونجا مدام در عذابم دست خودم نیس خیلی بهم احترام میزارن ولی کینه گرفتم ازشون😕😑

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شاید کینه ای هستی

ن اصلا ولی دوسال ک عقد بودم و سال اول عروسیم افسردگی گرفته بودم😑ببین از ی دختر 16 ساله توقع داشتند ک ی تار موش پیدا نباشه مانتوش بلند باشه نمیدونم اصلا حرف نزنه نگه نخنده😐اونم من ک تو خانواده خودمون راحت بودم شوهرم تا دوسال باهام همکاری نمیکرد ولی بعدش ک دید بابا من مدلم اینه برا جلب توجه نمیکنم اینکارارو فقط میگه خونمون سر سنگین باش منم از جو خونشون بیــــــــــــزارم دلم میخاد بمیرم😑