من صبح ها که از خواب بیدار می شدم دوست نداشتم صورتمو بشورم همیشه ام آب دهنم می رفت ردش روی صورتم میموند چشمامم کثیف اصلا از هم وانمی شد بعد از دست و صورت شستنم چندشم می شد همیشه مامانم بهم می گفت شبا که خوابی شیطان میاد رو صورتت و دهنت پی پی می کنه اینا پی پی شیطانه و اینجوری گولم می زدند
فروردین ۱۴۰۰ تست ژنتیک دادم شهریور جوابش اومد ۸ تا جهش تو ژن هام بود حالا از همسرم تست گرفتن انشالله که اون سالم باشه و مشکلی پیش نیاد ۴ ماه دیگه جواب آزمایشش میاد برام دعا کنید ❤❤ من ته تغاری پاییزم 😍😍👸🍂🍂 به رنگ رژم💄💄 گیر نده ..تو از سیاست های زنانه بی خبری... زن ها پای مهمترین داشته هایشان را با رژ لب سرخ امضا میکنند..💋💋💋.❤❤❤❤
اگه ادای معلولا رو دریاری تا اخر عمر همونجوری میشی
داغ جووندیده ی پرپر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوونمرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
مامانم همیشه میگفت ک آشغالی بچه های بد رو ساعت نه میبره با خودش
و اینک مدیر مدرسمون تو کل منطقه های خونه ما دوربین کار گذاشته و منو در هر حالت میبینه و اگ خطایی کنم اخراجم میکنه😐😐یادش بخیر چقد موقه دستشویی رفتن خودم جم میکردم تو دوربینش دیده نشم😐😞