2777
2789

بیا درد دل🙁

دعام کنید تصمیمی که برا ازدواجم میگیرم بهترین باشه برام❤🙂از تهه دلتون مثل یه خواهر برام دعا کنید...هیچ کسو جز خدا ندارم که کمکم کنه از همون خدا برام بخواید🥲لطفا اگه مشاور خوب تلفنی ازدواج سراغ دارید بهم معرفی کنید و اگه تجربه ای درمورد استخاره با قرآن برای خواستگار دارید لطفا بهم اطلاع بدین🥰🙏 ❌هر تاپیکی که میزنم لزوما ربطی به شرایط خودم نداره❌ ولی من الان درگیر دو انتخابم بیشتر از همیشه به دعای شما نیاز دارم و بیشتر از همیشه به دست خدا، و من شهدای عزیز احمد پلارک و ابراهیم هادی رو واسطه می کنم که کمکم کنن تا بهترین راه رو انتخاب کنم، شما هم از تهه دلتون برا خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید اگه قراره یه مدتی هرچند کوتاه به یادم باشید و دعام کنید خوشحال میشم ریپلای بزنید و بهم بگید. 

من دلم مرگ میخواد

به سلامتی اون رفیقـای که مجازیه اند اما یه جوری برات سنگ صبورن که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاشون هم نمی رسن 👭❤ @گیلاخه @هناسه۱۳۷۳  خدا جونم میشه یه کار خوب برا همسرم جور بشه الهی فدات بشم همیشه دستمو گرفتی اینبارم کمکمون کن 😢😢خدایا امیدم فقط خودتی ای کاش جور بشه برامون 🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به راستی خسته‌تر از آنیم که تن به مرگ دهیم ؛ هنوز بیداریم و زنده ، اما در گورخانه‌ها ! # فریدر ...

کاش هر وقت دلت میگرفت خاک میشدیو تمام 

این دنیاا هیچی خوشی جز نارحتی نداره

به سلامتی اون رفیقـای که مجازیه اند اما یه جوری برات سنگ صبورن که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاشون هم نمی رسن 👭❤ @گیلاخه @هناسه۱۳۷۳  خدا جونم میشه یه کار خوب برا همسرم جور بشه الهی فدات بشم همیشه دستمو گرفتی اینبارم کمکمون کن 😢😢خدایا امیدم فقط خودتی ای کاش جور بشه برامون 🙏🙏
کاش هر وقت دلت میگرفت خاک میشدیو تمام  این دنیاا هیچی خوشی جز نارحتی نداره

به نفر بعد از من بگو

همان اولش هم بگو ...

بگو که دائمی نیستی

و هر لحظه احتمال دارد

اعتبارت تمام شود ...!

#علي_قاضي_نظام

به نفر بعد از من بگو همان اولش هم بگو ... بگو که دائمی نیستی و هر لحظه احتمال دارد اعتبارت تمام ...

تروخدااا با شعر جوابو نده مغزم تعطیل شده الانم با گریه تایپ میکنم

شب ها را نمی دانم چگونه تعریف کنم!

آخر شب هایی که تو هستی؛ یک جور اند

و شب هایی که نیستی ،جور دیگر!!

اصلا شب ها از یک ساعتی به بعد اگر خوابت نبرد دیگر باید فاتحه ی آن شب و دلت  را بخوانی!

نمیدانم چه رازی درون شب نهفته است که تمام دلتنگی ها و خاطره ها

یکدفعه هوار میشود روی آدم!

این شب ها بسیار بی رحم اند!

چه کسی شب های مهربان را دیده است؟

اصلا شب هایی که تو در آن نباشی 

با ماه هم قشنگ نمیشود!

#محسن دعاوی 

آرام باش ماهِ من؛ درست می‌شود.

نه هیچ شبی و نه هیچ زمستانی دائمی نیست.

آفتاب می‌تابد، شاخه‌ها جوانه می‌زنند و تمام شکوفه‌های در انتظار، متولد خواهند شد.

هیچ ابری تا همیشه در مقابلِ مهتاب نمی‌ایستد و هیچ ماهی تا همیشه در حصار نمی مانَد.

که حصار، جای ماه،

آسمان، جای سیاهی و باغ بسترِ شاخه‌های خشک و سرمازده نیست.

نور، سپاه سیاهی را می‌درد حتی اگر به قدرِ روزنه‌ای باشد. و بهار، هزار هزار زمستان را سبز می کند.

روزهای سخت رو به پایان است ماهِ من.

آرام باش.

#نرگس_صرافیان_طوفان‌

آرام باش ماهِ من؛ درست می‌شود. نه هیچ شبی و نه هیچ زمستانی دائمی نیست. آفتاب می‌تابد، شاخه‌ها جوان ...

همه ش دروغه سختی تموم نمیشع روز بع روز زیادتر میشه فقط همینن خدااا خودش میدونست قسمتت یکی نمیشه چرااا قرار میده مگه خودش نمیدونه دختر دلشو زود میبنده