بچه ها باردارم ناهار اش دوغ خوردم از اون موقع حالم بد الان بدتر شد.چیکار کنم.حس تهوع شدید دارم چیزی ام نمیتونم بخورم.شام هم نخوردم
پدرم کاش میشد ز از این دایره پرواز کنم مثل ان شبنم یخ بسته روی گل های سپید در تو تبخیر شوم.پدر نازنیم روحت شاد.همیشه تو قلبمی.خیلی زود از پیشم رفتی خیلی زود یتیمم کردی.مادرمو تنها گذاشتی .حیف بزرگ شدن دخترتو ندیدی،درس خوندنشو ندیدی،عروسی شو ندیدی،مادر شدنمو ندیدی.همش برام حسرت شد تا قیامت،هیچ چیز و هیچ کس برام تو نمیشه.من همون دختر کوچولوتم بابا.التماس دعا برا منم دعا کن.دیدار تا قیامت باباجونم دعا کن خدا ی پسر ک همه اخلاقاش عین خودت باشه بهم بده.و اسم خودتو روش بزارم. ۴ اردیبهشت فهمیدم عشقم ک تو دلمه دختر.خدایا شکرت بابت سالم بودنش.ب حق علی عاقبت ب خیر شه
من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
یا سعی کن بالا بیاری یا عرق نعنا بخور سردیت کرده شاید
خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
عزیزم تجربه دل درد شدید تو بارداری ندارم فقط به نظرم میرسه که سردیت شده باشه میخوای یه چایی نبات ب ...
فقط چای میتونم بخورم مرسی ..الانم باز خوردم
پدرم کاش میشد ز از این دایره پرواز کنم مثل ان شبنم یخ بسته روی گل های سپید در تو تبخیر شوم.پدر نازنیم روحت شاد.همیشه تو قلبمی.خیلی زود از پیشم رفتی خیلی زود یتیمم کردی.مادرمو تنها گذاشتی .حیف بزرگ شدن دخترتو ندیدی،درس خوندنشو ندیدی،عروسی شو ندیدی،مادر شدنمو ندیدی.همش برام حسرت شد تا قیامت،هیچ چیز و هیچ کس برام تو نمیشه.من همون دختر کوچولوتم بابا.التماس دعا برا منم دعا کن.دیدار تا قیامت باباجونم دعا کن خدا ی پسر ک همه اخلاقاش عین خودت باشه بهم بده.و اسم خودتو روش بزارم. ۴ اردیبهشت فهمیدم عشقم ک تو دلمه دختر.خدایا شکرت بابت سالم بودنش.ب حق علی عاقبت ب خیر شه
یا سعی کن بالا بیاری یا عرق نعنا بخور سردیت کرده شاید
لامصب عرق نعنا ندارم وگرنه گزینه خوبی بود
آش دوغ اگه با سیر پخته بشه فشار خون رو میاره پایین
من خودم همیشه فشارم میافته
خرمایی و شکلاتی بخور
خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)