2821
2789
عنوان

تکامل یکسالگی

344 بازدید | 22 پست

سلام مامانا 

بچمو بردم چکاپ یکسالگی 

شکر خدا همه تکاملایی ک باید میداشت رو داشت جز ی مورد اونم اینکه خودش بدون کمک دست بذاره رو زمین پاشه 

چجوری باید اینکارو بکنه؟؟؟باید کمکش کنم؟؟؟تمیرن خاصی داره؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر من ۱۱ماهش بلند میشه بدون کمک چند قدمم میره اول رو پاهاش میشینه بعد بلند میشه 

بچه من اگه خودم سرپاش کنم میتونه وایسه و چند قدم میره میخوره زمین 

با کمک وسیل ک پامیشه میترسه وسیله رو ول کنه امه کنارش خوب راه میره با کمک

دستاشو بگیر بلندش کن اروم اروم پاهاش سفت بشن بعد دستاشو تکیه بده به پشتی ای چیزی ولش کن تا مستقل ایس ...

خودش ک با میسته کنار وسیله کنارشم راه میرع 

میگم اینکه دست بذاره رو زمین و بدون کمک پاشه رو بلد نیس

قاشقو ب زور میگیره ازم کج میکنه ولی میبره سمت دهنش اگه بگم نکن یا نه گریه میکنه 

اخه منم وقت تست یکسالکی دخترم همین دوتاکار رو انجام نمیداد فقط...قاشق که‌کلا کج و راست میبرد سمت دهنش و کلا میریخت و اینکه به نشانه ی بله و نه سر تکون نمیداد ولی با زبان بدن و حرکاتش منظورشو میفهموند که اره یا نه...

بهداشت که راضی بود میگفت فقط کسایی که مشکل رشد داشته باشن رو باهاشون تماس میگیرن که درمورد بچه با والدینش صحبت کنن

خودش ک با میسته کنار وسیله کنارشم راه میرع  میگم اینکه دست بذاره رو زمین و بدون کمک پاشه رو بل ...

اووووو اونو ک دختر من تو ۱۴ ماهگی انجام داد سر پا میذاشتمش راه میرفت میوفتا چاردستو مییییرف تا برسه ب جایی بگیره بلند بشه راه بره

ینی تکامل نه گفتن مربوط به ۸/۹ ماهگیه  تو یکسالگی چنتا کلمه واضحم باید بگن بچه ها

گفتن که کلمه میگن....اینکه بگی اینو میخای مثلا سرشو تکون بده به معنای نه یا تکون بده به معنای بله منظور من بود...

دختر من تو یکسالگی حتی صدای حیوانات هم میپرسیدی بلد بود ولی اون‌مورد رو انجام نمیداد