اگ کسی ک دوسش دارین صب تاشب سر کار باشه بعد شما همش منتظرش بمونید تا برگرده ولی وقتی برگشت بشینه با دوستاش حرف زدن بعد ی ساعت جواب شمارو بده سر همین موضوع همه چیو تمام میکنید؟🙃
ب بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارماز نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊
چه بی شعور اگر خودتو دوست داری کات کن این ادم لیاقت نداره واقعا به چی دلت خوشه من سه سال بودم ...
منم نزدیک سه ساله خیلی دوسش دارم بخاطر همین سختمه😔
ب بزرگی ن، ب آدم بودن احترام میذارماز نی نی سایت آموختم ک ی عده فقط برای عقده گشایی اینجان چون چند نفر عقده ای بخاطر ی لیوان کاپوچینو تعلیقم کردن ●_● "تاکید کردما ی عده" حالا ک تا اینجا اومدی میشه با قلب مهربونت برای حال دلم و قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی واقعا قبول دارم ک دعای نی نی سایتیا گیراس😊
منم نزدیک سه ساله خیلی دوسش دارم بخاطر همین سختمه😔
من تقریبا ۷ ۸ ماهی میشه کات کردم نمیگم فراموش شده ولی الان شاد ترم ارامش خیلی بیشتر شده حس میکنم در حق خودم کوتاهی کردم باید زودتر کاتش میکردم
اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من تقریبا ۷ ۸ ماهی میشه کات کردم نمیگم فراموش شده ولی الان شاد ترم ارامش خیلی بیشتر شده حس میکنم در ...
راستی پیام داد زنگ زد ولی چ زنگ و پیامی تهدید و بد وبیراه ک تو کجایی
اگر از من بپرسی قوی ترین آدم دنیا کیه؟در جواب میگم زنی که تنهایی را یاد گرفته💜زنان قوی محض انکه ببینند فردی با معیارهای اخلاقیشان جور درنمی آید به سرعت از رابطه خارج می شوند👌
ن اعتیاد چی😂میگفت من باید بدونم چرا دیشب سین کردی جواب ندادی یکسر آن بودی