2777
2789

بچه ها من شاغلم وای چون شوهرم درآمدش یهویی میاد یهو ۴ ماه یک قرونم نیست، کل حقوقم به اجاره و قسط و خرج خونه می ره و کلا خیلی واسه خودم خرج نکردم.

فردا با همکارام میخواهیم بریم پارک بانوان. 

از زمانی که کرونا شروع شده و کار ما هم کلا آنلاین شده من هییبیچ لباس جدیدی نخریدم. البته قبلش هم همچین آباد نبودم.

خیلی خجالت می کشم بعد از یکسال که همدیگه رو قراره ببینیم لباسام و چکمه و کیف تکراری بپوشم.

به نظرتون خیلی زشته؟ 

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همونایی که داری رو تمیز و مرتب و اتو کشیده بپوش خیلی هم آبرومنده😊

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 
همونایی که داری رو تمیز و مرتب و اتو کشیده بپوش خیلی هم آبرومنده😊

چاره دیگه ای هم ندارم ولی کلا خیلی الکی خودم رو محدود میکنم

چكمه نپوشي گرمه

کفشای بی پاشنه ام پاره شده 

کتونی با شلوار کتان مشکی که خیلی ضایعه 

ما لقب کاشان پاشنه داره مناسب پارک نیس