delafroz74 مدیر عضویت: 1399/06/03 تعداد پست: 1094 عنوان آخه چطوری!؟ | مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 50 پست چطور میشه بی خیال بود و به نتیجه ی اقدام به بارداری فکر نکرد!!!من که خودمو میزنم به بی خیالی یهو تهوع میاد سراغم یاد نتیجه نیفتم این یه هفته اندازه ی ۷۰روز طول داره هووووف 💖خدایا به همه ی خیری که از جانب خود می فرستی سخت محتاجم💖خواهریا لطفا منو یه صلوات مهمون کنین😚 1399/11/29 | 01:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
delafroz74 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/03 تعداد پست: 1094 به جای فکر کردن به اینکه هستی یا نه به خدا بگو اگه هستم سالم باشه فقط همین. من جوری شده که میترسم وق ... از خدا همینو می خواماما ته ته دلم دلم می خواد این ماه تمام شه 💖خدایا به همه ی خیری که از جانب خود می فرستی سخت محتاجم💖خواهریا لطفا منو یه صلوات مهمون کنین😚
___raha عضویت: 1399/11/17 تعداد پست: 124 بی بی مثبت شد؟ منم علائم خواست جز علائم پریودی ندارم ن منفی بود😞انتظار داشتم چون زود بود ولی دلم میخواست مثبت میبود.
delafroz74 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/03 تعداد پست: 1094 ن منفی بود😞 انتظار داشتم چون زود بود ولی دلم میخواست مثبت میبود. انشالله که بارداریمن علائم دارم ولی زیاد با ماه قبل که اقدام نداشتم فرق نمی کنهامیدوارم باردار باشیییییم 💖خدایا به همه ی خیری که از جانب خود می فرستی سخت محتاجم💖خواهریا لطفا منو یه صلوات مهمون کنین😚
___raha عضویت: 1399/11/17 تعداد پست: 124 انشالله که بارداری من علائم دارم ولی زیاد با ماه قبل که اقدام نداشتم فرق نمی کنه امیدوارم باردار ب ... منم دلم خوشه ب همون لکه بینی ک داشتم میگم شاید لانه گزینی بوده.😰
___raha عضویت: 1399/11/17 تعداد پست: 124 انشالله که بارداری من علائم دارم ولی زیاد با ماه قبل که اقدام نداشتم فرق نمی کنه امیدوارم باردار ب ... شما موعدت کی هست؟
delafroz74 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/03 تعداد پست: 1094 منم دلم خوشه ب همون لکه بینی ک داشتم میگم شاید لانه گزینی بوده.😰 ان شاالله که بوده توکل بخدا 💖خدایا به همه ی خیری که از جانب خود می فرستی سخت محتاجم💖خواهریا لطفا منو یه صلوات مهمون کنین😚
delafroz74 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/03 تعداد پست: 1094 شما موعدت کی هست؟ ۶ اسفند 💖خدایا به همه ی خیری که از جانب خود می فرستی سخت محتاجم💖خواهریا لطفا منو یه صلوات مهمون کنین😚
delafroz74 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/03 تعداد پست: 1094 شما موعدت کی هست؟ نمی دونم رابطه رو ادامه بدمیا دیگه بی خیالش 💖خدایا به همه ی خیری که از جانب خود می فرستی سخت محتاجم💖خواهریا لطفا منو یه صلوات مهمون کنین😚
___raha عضویت: 1399/11/17 تعداد پست: 124 نمی دونم رابطه رو ادامه بدمیا دیگه بی خیالش من 1 اسفند..همسرم انقد امیدواره ک طرفم نمیاد بچه طوریش نشه تا مشخص بشه و بریم دکتر😂
___raha عضویت: 1399/11/17 تعداد پست: 124 من کیت استفاده کردم پررنگ ک شد رابطه داشتیم بعدش دیگ زیاد اهمیت ندادم.
delafroz74 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/03 تعداد پست: 1094 من کیت استفاده کردم پررنگ ک شد رابطه داشتیم بعدش دیگ زیاد اهمیت ندادم. چند بار رابطه داشتین؟من روز ۱۳ سونو رفتم فولیکول ۱۵ و ۱۴ داشتم دکتر گفت خوبه اقدام کنمن کلا ۴ بار اقدام داشتم 💖خدایا به همه ی خیری که از جانب خود می فرستی سخت محتاجم💖خواهریا لطفا منو یه صلوات مهمون کنین😚
delafroz74 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/03 تعداد پست: 1094 من 1 اسفند.. همسرم انقد امیدواره ک طرفم نمیاد بچه طوریش نشه تا مشخص بشه و بریم دکتر😂 عزیزمان شاالله که بارداری همسر منمخیلی امیدواره 💖خدایا به همه ی خیری که از جانب خود می فرستی سخت محتاجم💖خواهریا لطفا منو یه صلوات مهمون کنین😚
___raha عضویت: 1399/11/17 تعداد پست: 124 چند بار رابطه داشتین؟ من روز ۱۳ سونو رفتم فولیکول ۱۵ و ۱۴ داشتم دکتر گفت خوبه اقدام کن من کلا ۴ با ... از بعد پریود ی شب در میون تا روزی ک کیت مثبت شد و یکی دوبارم بعدش..وای کاش باردار باشم😔
___raha عضویت: 1399/11/17 تعداد پست: 124 عزیزم ان شاالله که بارداری همسر منمخیلی امیدواره ان شاالله تو هم باردار باشی گلم😍
delafroz74 مدیر استارتر عضویت: 1399/06/03 تعداد پست: 1094 از بعد پریود ی شب در میون تا روزی ک کیت مثبت شد و یکی دوبارم بعدش..وای کاش باردار باشم😔 عه چه زیادمن کلا ۴ بار 💖خدایا به همه ی خیری که از جانب خود می فرستی سخت محتاجم💖خواهریا لطفا منو یه صلوات مهمون کنین😚