2777
2789
عنوان

آخه چطوری!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 50 پست
به جای فکر کردن به اینکه هستی یا نه به خدا بگو اگه هستم سالم باشه فقط همین. من جوری شده که میترسم وق ...

از خدا همینو می خوام

اما ته ته دلم دلم می خواد این ماه تمام شه

💖خدایا به همه ی خیری که از جانب خود می فرستی سخت محتاجم💖خواهریا لطفا منو یه صلوات مهمون کنین😚

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ن منفی بود😞 انتظار داشتم چون زود بود ولی دلم میخواست مثبت میبود.

انشالله که بارداری

من علائم دارم ولی زیاد با ماه قبل که اقدام نداشتم فرق نمی کنه

امیدوارم باردار باشیییییم

💖خدایا به همه ی خیری که از جانب خود می فرستی سخت محتاجم💖خواهریا لطفا منو یه صلوات مهمون کنین😚
انشالله که بارداری من علائم دارم ولی زیاد با ماه قبل که اقدام نداشتم فرق نمی کنه امیدوارم باردار ب ...

منم دلم خوشه ب همون لکه بینی ک داشتم میگم شاید لانه گزینی بوده.😰

منم دلم خوشه ب همون لکه بینی ک داشتم میگم شاید لانه گزینی بوده.😰

ان شاالله که بوده توکل بخدا

شما موعدت کی هست؟

نمی دونم رابطه رو ادامه بدم‌یا دیگه بی خیالش

من کیت استفاده کردم پررنگ ک شد رابطه داشتیم بعدش دیگ زیاد اهمیت ندادم.

چند بار رابطه داشتین؟

من روز ۱۳ سونو رفتم فولیکول ۱۵ و ۱۴ داشتم دکتر گفت خوبه اقدام کن

من کلا ۴ بار اقدام‌ داشتم

من 1 اسفند.. همسرم انقد امیدواره ک طرفم نمیاد بچه طوریش نشه تا مشخص بشه و بریم دکتر😂

عزیزم

ان شاالله که بارداری 

همسر منم‌خیلی امیدواره

چند بار رابطه داشتین؟ من روز ۱۳ سونو رفتم فولیکول ۱۵ و ۱۴ داشتم دکتر گفت خوبه اقدام کن من کلا ۴ با ...

از بعد پریود ی شب در میون تا روزی ک کیت مثبت شد و یکی دوبارم بعدش..وای کاش باردار باشم😔

از بعد پریود ی شب در میون تا روزی ک کیت مثبت شد و یکی دوبارم بعدش..وای کاش باردار باشم😔

عه چه زیاد

من کلا ۴ بار

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792