2777
2789
عنوان

آخه چطوری!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 50 پست
خدا از دهنت بشنوه ،تکرر ادرار نیم ساعت یک باره یا زودتر؟

منم همینطور بود 

ترشح میومد فک میکردم پریودم با هزار تا استرس لباس زیرم رو چک میکردم میدیدم ن خون نیست 

تمام من برای تو ♥️تویی که جان من شدی 

من با کوچکترین‌چیز گریم‌می گیره این روزا!!!!

کلا خیلی بی حوصله و خواب آلودم

دلم‌نمی خواد به علائم دل خوش کنم بعد بخوره تو ذوقم

💖خدایا به همه ی خیری که از جانب خود می فرستی سخت محتاجم💖خواهریا لطفا منو یه صلوات مهمون کنین😚

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم همینطور بود  ترشح میومد فک میکردم پریودم با هزار تا استرس لباس زیرم رو چک میکردم میدیدم ن ...

بستگی داره والا برای خودم زمان نگرفتم ولی زیاد داشتم 

حالا هر نتیجه ای گرفتی ریپلای کن بگو بهم 

چقدر تا موعد ت مونده 

چشم حتما دعا کنین لطفا 😞

انشالله که هر چی ب صلاحت هست پیش میاد 

دلتو بسپار ب خدا بیخیال شو 

بگو خدایا سپردم ب خودت اگه لیاقتش رو دارم دامنمو سبز کن 

احساس گرمی هم از علایم مهمشه

گرمی چون‌حس همیشگی منه نمی تونم به بارداری بچسبونم😄ولی کلا حس روز اول پریود دارم هر روز

💖خدایا به همه ی خیری که از جانب خود می فرستی سخت محتاجم💖خواهریا لطفا منو یه صلوات مهمون کنین😚

من بچه ی دوممه

سر بچه ی اولم فقط تهوع داشتم یهو دلم زیر و رو میشد همین

سلام.دقیقا حرف دل منو زدید اخه چطور میشه بیخیال بود و بهش فک نکرد.من بچه اولمه همش میاد تو ذهنم.این ماه گفتم بیخیالی طی کنم ک ی هفته بعد رابطه لکه بینی داشتم ک احتمال دادم لانه گزینی باشه.دیگ از اون روز هر روز مث ی سال میگذره😰موعدم جمعس ولی امروز بی بی گذاشتم گفتم منفی بشه هم بشه فقط هیجانم کمتر بشه.

علائم دیگ هم فقط گاهی درد خفیف زیر شکم و اینا..

به جای فکر کردن به اینکه هستی یا نه به خدا بگو اگه هستم سالم باشه فقط همین. من جوری شده که میترسم وقتی بفهمم حاملم. دفعه اول خارج از رحم شد دفعه دوم تو 4 هفته افتادم به خون ریزی فکر کنم پوچ بود اصلا دیدن خون هم میترسم دیگه

یه صلوات بفرستیم به نیت کسانی که بچه میخوان🙏
سلام.دقیقا حرف دل منو زدید اخه چطور میشه بیخیال بود و بهش فک نکرد.من بچه اولمه همش میاد تو ذهنم.این ...

بی بی مثبت شد؟

منم علائم خواست جز علائم پریودی ندارم

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792