2777
2789
عنوان

لاغر کردن پهلو

300 بازدید | 28 پست

من چیکار کنم 😭 کل بدنم رو فرمه ولی شکم. و پهلو دارم از وقتی سقط داشتم شکمم همینجور مونده 

الان چندوقتی میشه ک به کل اشتهام رفته صبحانه و ناهار اصلا نمیتونم بخورم، شام هم چندتا لقمه خیلی کم، دور کمرم زیاد نیست ولی پهلو آوردم 

بخاطری اشتها ندارم و غذا نمی‌خورم پهلو و شکمم خیلی شل شده چیکار کنم حلقه بزنم آب میشن؟. ناراحتم 😞

من کل بدنم رو فرمه فقططط پهلو دارم شبیه گلابی شدم

تو تاپیک عکس تگم کنید😍 کاربری انتقال داده شده کاربر جدیدم بی تی اس💛 عروسک شده ام دلبسته ی پاستیل و لواشک شده ام کاربری آخرمه نترکونید منو🥺 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من کل بدنم رو فرمه فقططط پهلو دارم شبیه گلابی شدم

وای منم 😂

من سینه و باس، ن رو فرمی دارم همه جام عالیه 

ولی پهلو و شکم دارم جدیدا خیلی اذیتم میکنه فکرش 

سردی بدن خودش باعث چاقی شکم پهلو میشه عزیزم سعنی گرمی جات زییاد بخوری چای کمتر بخور شیر با خرما و دارچین بخور برنج و با زیره بخور دمنوش هل یا زنجبیل یا چای سبز دم کن بخور 

حلقه عالیه من روزی ۴۰ دیقه میزنم

من مرتب انجام می‌دادم بخاطر سقطی ک داشتم کمرم نابود شده 😞 حتی نمیتونم نیم‌ساعت سر پا باشم خیلی اذیتم نتونستم بزنم الان ک میزنم دردم میاد 

سردی بدن خودش باعث چاقی شکم پهلو میشه عزیزم سعنی گرمی جات زییاد بخوری چای کمتر بخور شیر با خرما و دا ...

عزیزم بدیش اینه من مزاجم گرمه، گرمیجات میخورم صورتم جوش میزنه حتی سوزش رحم میگیرم وقتی گرمیجات زیاد بخورم 

من با مصرف گرمی جات تو یک ماه ۴ کیلو کم کردم بدنم خیلی پف داشت مخصوصا شکمم

کاش منم. میتونستم، من دیگه صورتم نابود میشه گرمیجات میخورم ازبس جوش میزنه 😭