2777
2789
عنوان

شکایت

124 بازدید | 11 پست

سلام

دوست من  حدود یک ماهی با ی نفر در ارتباط بود

پسره بعد دو هفته بهش گفت ک زنش رو طلاق داده و اصلنم دوسش نداشته 

واسه دلایل مختلف ب دوستم پول میداد مثلا لباس بخره ناخون بکاره و اینا 

حالا بعد یماه فهمیدیم دروغ میگفته و زنشو طلاق نداده بوده و ی پسرم داشته 

قرار بود با دوستم ازدواج کنن 

حالا زنش زنگ زده میگه میخام برم شماره کارتا و شماره موبایلتو بدم ب پلیس فتا 

انگار ی شات هاییم از پیامای دوستم دارع ولی ازون قسمت هایی ک شوهرش درخواست دوستی داده و گفته طلاق گرفتیم و اینا ن 

انگار میخاد یجوری نشون بده این دوستم میخواسته از شوهرش پول بتیغه 

حالا دوستم واقعا نمیدونه چیکار کنه اگه دادگاهی بشه واقعا تو این سن کم براش خیلی گرون تموم میشه

ب نظرتون حرف زنش ب جایی میرسه؟؟

همه چتارو هم دو طرفه پاک کردن ک نشه برگردوند.😔😔توروخدا اگه پلیسی وکیلی دور و برتون هست ازش بپرسین لطفا

تعداد رای : 4
نظرسنجی
اره
1
25%
ن
1
25%
نمیدونم
2
50%

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من حقوق خوندم تا جایی ک میدونم دختر ام میتونه از شوهرش شکایت کنه بخاطز اینکه مرد گولش زده. و دروغ گف ...

اخه مدرکی نداره دوستم ک بخاد ثابت کنه اون همه چتارو پاک کرده 

انگار خوده مرده هم با زنش دست ب یکیه

اخه مدرکی نداره دوستم ک بخاد ثابت کنه اون همه چتارو پاک کرده  انگار خوده مرده هم با زنش دست ب ...

پولش پس بده دنبال داستان نگرد .... خوب ب مرد بگه اینکارا چیه  ....  چون تو کارت پول ریخته اونا میتونن هر کاری کنن و ثابت کنن 

پولش پس بده دنبال داستان نگرد .... خوب ب مرد بگه اینکارا چیه  ....  چون تو کارت پول ریخته ...

خب اگه پس بدع و بزنه زیرش چی 

چجوری ازش مدرک بگیریم ک بعد نتونه کاری کنه 

میترسیم هی باج بگیره 

خب اگه پس بدع و بزنه زیرش چی  چجوری ازش مدرک بگیریم ک بعد نتونه کاری کنه  میترسیم هی باج ...

نه دیگ وقتی اسکرین شات پس دادن هست بره شکایت چیو بکنه بعدم اولدتهدید کنید بگید ک منم میرم شکایت میکنم شوهرت منو گول زده منم میخام برم شکایت کنم ببینید چی میگ با زبون حلش کنید بره ارزششو نداره

نه دیگ وقتی اسکرین شات پس دادن هست بره شکایت چیو بکنه بعدم اولدتهدید کنید بگید ک منم میرم شکایت میکن ...

عزیزم ببین دوستم باهاش حرف زده گفته مت اصلا پولامو نمیخام 

الان ب نظرت ما به زنش اینارو بگیم و پیاماشو بفرستیم براش یا ن؟؟

عزیزم ببین دوستم باهاش حرف زده گفته مت اصلا پولامو نمیخام  الان ب نظرت ما به زنش اینارو بگیم و ...

خوب پس‌چی میخان ؟؟؟؟ 

اگ مشکل زنشه با زنش حرف بزن دختر بگ من در جریان نبودم ایشون متاهلن وگرنه خونه خراب کن نیستم و این حرفا سعی کن با صحبت حلش کنه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز