2821
2789
عنوان

معده درد

284 بازدید | 8 پست

سلام من چندین ساله مشکل معده دارم اوایل فقط مشکلم این بود که مواقع استرس استفراغ میکردن اندوسکوپی شدم ورم اثنی عشر داشتم جدیدا برام تشخیص روده تحریک پذیر از نوع یبوست دادن اما نزدیک دوماهه زیر قفسته سینه م (وسط) درد شدیدی گاهی دامنگیرم میشه که به تمام پشتم منتشر میشه و موقع تکون خوردن انگار که معده م قولنج شده باشه یا ماهیچه ش گرفته باشه بیشتر هم سمت چپم میزنه. چندین ساله این حالت تهوع با منه اما معده درد نداشتم خیلی میترسم سرطان و اینا باشه آمپول پنتو پرازول فقط خوبم میکنه هیچ قرصی اثر نداره تا حالا معده تون این شکلی درد کرده؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

برای مشکلات معده حتما به دکتر گوارش عالی باید مراجعه کنی چون ماندگار میشه بعد جاهای دیگه رو هم درگیر میکنه دکتر امیر طاهری مشاوره آنلاین هم داره اگه نمیخواید برید مطب میتویند انلاین ازشون نوبت مشاوره بگیرید فوق تخصص هم هستن من و همسرم برای هموروئید و مشکل رفلاکس معده و حساست به گندم بهشون مراجعه  داشتیم

گلم حتما برو به یه دکتر خوب مراجعه کنه چون اثنی عشر خیلی مهمه که درمان بشه نگران نباش ایشالا که سرطانم نیست ولی حتما دنبال یه دکتر خوب برای درمانت باش اگر توی تهران زندگی میکنی من خودم یه دکتر خوب میشناسم میتونم بهت معرفی کنم اسمش دکتر سامان ستوده نیا الان برات ادرس مطب و شماره تلفنشم میزارم

اولا ک برای معده باید ب شدت مراعات غذات رو بکنی .

بعدم روزی ی قاشق روغن زیتون بخور اروم میکنه معده رو و نمیذاره یبوست بشی

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

دکتر سامان ستوده نیا  فوق تخصص جراحی کولون و رکتوم هستند و خیلی دکتر خوبی هم هستن مادر بزرگ کم بیمارشون بوده

آدرس مطب دکتر سامان ستوده نیا : ولیعصر-بالاترازپارک ساعی-نبش خ بخشندگان-نرسیده به بیمارستان دی-ساختمان مدیکو-ط۳-۳۰۸

شماره تلفن: 02188776292 - 02186081463