2777
2789
عنوان

سوره بقره

172 بازدید | 16 پست

سلام خانوما خوب هستین؟ میگم کیا با خوندن سوره بقره حاجت روا شدن و چند بار خوندن ؟اصن با چه چیزی به محال ترین ارزوتون رسیدین؟

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
توام مثل منی.    

خدا کمکمون کنه 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگم    

😔

زیترت عاشورای حق شناس امتحان کردی؟

نه ولا شنیدم سخته 

حالا امتحانش بکن. فقط مراقبه ش سخته

امتحان کردی تو؟

آره. ولی مراقبه ام کامل نبود. عصبانی میشدم با مامانم اینا دعوا میکردم

ای وای کارهمیشه منه خو 😬😬

مداومت در خوندنش اونم هر روز ،هرچقدر در توانت باشه،بهتره هیچی نگم خودت امتحان کنی!!!!

ولی حتما با یقین بخون،بعدشم شکرگزاری و دعا یادت نره،

واقعا ادمو متحول میکنه🥰

مدرس زبان فرانسه بصورت انلاين وتضمينى
والا من این اواخر اعصابم ضعیف شده، با همه دعوا میکنم. به خاطر همین دیگه اون چله رو برنمیدارم. بعدا و ...

انشالله حاجت روا شی به حق امام رضا میگم میشه برام دعا کنین التماستون میکنم اسمم طاهره اس به دعاتون احتیاج دارم تورو خدا دعا کن عشقم برگرده و باهام آشتی کنه و تا عید عقد کنیم 

انشالله حاجت روا شی به حق امام رضا میگم میشه برام دعا کنین التماستون میکنم اسمم طاهره اس به دعاتون ا ...

عزیزم خودتو اسیر این پسرا نکن. اعصاب برا آدم نمیذارن. سرم اومده که مبگم. کاری میکنن آدم آرزوی مرگ کنه. منو ببین عبرت بگیر. وقتی اقدامی نمیکنه رهاش کن و تماااااام

خیلی