2777
2789
عنوان

انگار آشپزم😐

1101 بازدید | 97 پست

بچه‌ها تو خونمون بحث این بود که عروسیمون تابستون باشه بعد داییم گفت پدربزرگم که تبریزه تابستون نمیتونه بیاد بندازین پاییز مثلا

همسرم هم الان مجردی زندگی میکنه یعنی ۵ ساله

گفتش نه دایی جان شما تو خونه راحتین و غذاتون سر وقته و خوابتون سر وقته و کار خونه ندارین و میگین چه اشکالی داره بذارین سه ماه دیرتر ولی واسه من سخت میگذره نميتونم دیگه.

شما باشین از این حرف ناراحت میشین؟ احساس میکنم فقط می‌خواد که کار خونه رو انجام بدم و وظیفه‌ی منه😐🤦🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق داشت بنده خدا برا مرد مجردی سخته..بعدم مردا ارامش میگیرن تو‌زندگی مشترک بشرطی همسر خوب باشه

آره خودش همینو میگه و میگه که تو کار خونه کمک میکنه یعنی نصف نصف ولی این حرفش خیلی ناراحت کننده بود

نه دیگه منظور بدی نداشته بنده خدا مجردی سخته زن همراه زندگی و همونجور ک ادن میره سرکار و خرج زندگیو و شما رو میده ما وشما هم وظیفمون خونه داری و اشپزی و گرم نگه داشتن خونست درکنار هم عشق و محبت و و وظایف هرکدوممون عزیزم