2777
2789
عنوان

کیک پزی

115 بازدید | 9 پست

خانوما بیاین درباره تجربیاتتون بگین 

چیکار کنم کیکم خوب بشه چه نکاتی رو رعایت کنم و اینکه اگه چیکار کنم کیکم خراب میشه اگه تجربه ای دارین بگین بقیه هم استفاده کنن

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستین:) مرسی از قلبای زیباتون💋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لباس بپوش کارت عابر هم حتما ببر بعد برو نزدیکترین شیرینی فروشی خودتو راحت کن

الکلم ببر😅

يه روزي، يه جايي، يه جوري، يه كسي، يه چيزي صبر داشته باش  صبر داشته باش!

۱۵۰گرم آرد، شکر، شیر

۵۰گرم روغن

۲تا تخم مرغ

وانیل، بیکینگ پودر، پودر کاکائو اگه میخوای دور نگ یا شکلاتی باشه

اول اینکه ۷_۸بار آردو با بیکینگ پودر الک میکنی. پود کاکائوتم جدا الک میکنی ی بار. میذاری کنار

سفید و زرده رو جدا هم میزنی. سفیده که خوب پف کرد و فرم گرفت میذاری یخچال. زرده و وانیلو هم میزنی تا کرم رنگ لشه بعد آرو آروم شکر، شیر و روغنو اضافه میکنی. مخلوط ک شدن. با دور آهسته آرد اضافه میکنی و آخر سر سفیده رو با لیسک هم میزنی ک همه جای موادت بره.

میریزی نصفشو تو قالب از قبل چرب شده و نصفشو با پودر کاکائو مخلوط میکنی و دایره وار میریزی رو مواد قبلی 

بیکینگ پودر زیاد کیکو ترک دار میکنه

درجه فرت باید تنظیم باشه

موادت اندازه دقیق طبق دستورش باشه

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
لباس بپوش کارت عابر هم حتما ببر بعد برو نزدیکترین شیرینی فروشی خودتو راحت کن الکلم ببر😅

😂😂😂👌👌👌

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستین:) مرسی از قلبای زیباتون💋

فر رو از قبل روشن کن بزار رو درجه 180 سانتی گراد بعد مایه کیکت رو درست کن موقع هم زدن از به جهت هم بزن اندازه موادت کاملا دقیق و بر طبق دستور باشه اول هم کره و شکر رو همبزن تا پوک بشه بهتر پوف میکنه مواد خشک اردی رو سه بار با هم الک کن قالب کیکت رو هم کره و ارد پاسی کن یا کاغذ روغنی بزن بعد از گذاشتن کیک تو فر تا 20 دقیقه اصلا درش رو باز نکن میتونی برای پف بیشتر یکم جوش شیرین بزنی در حد نوک قاشق مرباخوری