2777
2789
عنوان

💞نکند میل دل من به تماشای چمن💞

| مشاهده متن کامل بحث + 1127 بازدید | 200 پست
بیا، ببین، نه همانا که زنده خواهم ماندن تو خود بگوی که: بی تو چگونه زنده بمانم؟ عراقی#  

🌷 🌾 🌿

دگر از درد تنهایی، به جانم یار می‌باید

دگر تلخ است کامم، شربت دیدار می‌باید

#شیخ_بهائی
🌷 🌾 🌿

یک بیت شعر میهمان ما باشید.💞   💚تبریز💚
هزاران درود. عالی بود. چه تشبیه زیبایی هم داشت. 🌷 🌾 🌿 بجز تو در همه گیتی دگر جانان نمی‌دان ...

بله زیبا بود🌷

🌱🌼🍃

دیدمت وه چه تماشایی و زیبا شده ای !

ماه من ، آفت دل ، فتنه ی جانها شده ای !

خوبی و دلبری و حسن , حسابی دارد

بی حساب از چه سبب اینهمه زیبا شده ای ؟

🍃🌼🌱

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خدا نکنه عشقم جدیدا روی صداها حساس شدم سر و صدا ک یکم زیاد میشه مغزم نابود میشه🥺❤ تـو پرســت ...

فدای اون سرت حساست 🐥😍😍

#صائب_تبریزی
سخت می خواهم که در آغوش تنگ آرم تو را
هر قدر افشرده ای دل را، بیفشارم تو را

از لطافت گر چه ممکن نیست دیدن روی تو
رو به هر جانب که آرم در نظر دارم تو را

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
🌷 🌾 🌿 دگر از درد تنهایی، به جانم یار می‌باید دگر تلخ است کامم، شربت دیدار می‌باید #شیخ_بهائی ...

ممکن ز تو چون نیست که بردارم دل
آن بِه که به سودای تو بسپارم دل

گر من به غم عشق تو نسپارم دل
دل را چه کنم ؟ بهر چه می‌دارم دل ؟!

مولانا#  

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
فدای اون سرت حساست 🐥😍😍 #صائب_تبریزی ‍ سخت می خواهم که در آغوش تنگ آرم تو را هر قدر افشرده ا ...

خدانکنه گل🧡💛

عزیزمی

ساز بزن جمله تو را

سوز و گداز میشوم

خوش بنواز جان من

جمله نیاز میشوم

#مولانا

بله زیبا بود🌷 🌱🌼🍃 دیدمت وه چه تماشایی و زیبا شده ای ! ماه من ، آفت دل ، فتنه ی جانها شده ا ...

🌷 🌾 🌿

جز نقش تو در نظر نیامد ما را

جز کوی تو رهگذر نیامد ما را

#حافظ
🌷 🌾 🌿

🌷 🌾 🌿 جز نقش تو در نظر نیامد ما را جز کوی تو رهگذر نیامد ما را #حافظ 🌷 🌾 🌿

نه چشم دل به سویی

نه باده در سبویی

ڪه تر ڪنم گلویی

به ياد آشنا من...

#سیمین_بهبهانی

🌿🌼🌱🌼

ممکن ز تو چون نیست که بردارم دل آن بِه که به سودای تو بسپارم دل گر من به غم عشق تو نسپارم دل دل را ...

🥀 🍁 🥀
هی رد شو از این کوچه و هی دل ببر از ما

تو فلسفه ی بودنِ این پنجره هایی...

#امین_پورحاجی
🥀 🍁 🥀

یک چند به تقلید گزیدم خود را

نادیده همی نام شنیدم خود را

در خود بودم زان نسزیدم خود را

از خود چو برون شدم بدیدم خود را

مولانا#

دوستان... شب خوش... فی امان الله 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

🌿☘🌼🍃

ز کدام ره رسیدی ز کدام در گذشتی

که ندیده، دیده ناگه به درون دل فتادی؟

#هوشنگ_ابتهاج

نه چشم دل به سویی نه باده در سبویی ڪه تر ڪنم گلویی به ياد آشنا من... #سیمین_بهبهانی ...

🌷 🌾 🌿

با مدعی بگوی که ما خود شکسته‌ایم

محتاج نیست پنجه که با ما درافکنی

#سعدی
🌷 🌾 🌿

2790
2778
2791
2779
2792