2777
2789
عنوان

💞نکند میل دل من به تماشای چمن💞

| مشاهده متن کامل بحث + 1116 بازدید | 200 پست
🌷 🌾 🌿 تو خفتہ بہ استراحت و بے تو مرا تا صبح ندانے ڪہ چہ شب مے‌گذرد #هاتف_اصفهانے 🌷 🌾 🌿

نیست یک ساعت قرار این جان بی آرام را
یارب! آن آرام جان بی قرار من کجاست؟

سوخت از درد جدایی دل بامید وصال
مرهم داغ دل امیدوار من کجاست؟

هلالی_جغتایی#  

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سپاس ویژه از خواهر بزرگوارم سرکار خانوم اعتصامی که متحمل زحمت میشن و تگ میکنند. تشکر از شما بزرگوار ...

منمٖ که شعر و تغزل پناهگاه من است

چنانکه قول و غزل نیز در پناه من است

شهریار#  

خواهش میکنم.... ارداتمندم 

سپاس گذارم بابت تاپیک بسیار عالی 

مانا باشید 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
نیست یک ساعت قرار این جان بی آرام را یارب! آن آرام جان بی قرار من کجاست؟ سوخت از درد جدایی دل بامید ...

🌷 🌾 🌿

مژگان بهم آوردم

و رفتم به خيالت

#بیدل_دهلوی
🌷 🌾 🌿

یک بیت شعر میهمان ما باشید.💞   💚تبریز💚

.

تماشايي تـرين تصويـــــر دنيا مي شوي گاهي

دلم مي پاشد از هم ، بس كه زيبا مي شوي گاهي

.

حضور گاه گاهت بازي خورشيد با ابر است

كه پنهان مي شوي گاهي و پيدا مي شوي گاهي

.

🌱🍃🌼

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

سر درد دارم🥺 چای و اینا هم تاثییر نداشت 🧡💛🧡 شوق دیدار تو سر رفت ز پیمانه ی ما  کی ...

الهی بگردمت 

چراعشقم 🥺🥺

من اختیار خود را تسلیم عشق کردم

همچون زمام اشتر، بر دست ساربانان...

سعدی#  

لایک یعنی  👉                                                               ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌                 ✌🧚‍♀️  «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون»   🧚‍♀️✌                               
. تماشايي تـرين تصويـــــر دنيا مي شوي گاهي دلم مي پاشد از هم ، بس كه زيبا مي شوي گاهي . حضور گا ...

هزاران درود.

عالی بود. چه تشبیه زیبایی هم داشت.

🌷 🌾 🌿

بجز تو در همه گیتی

دگر جانان نمی‌دانم...

#عراقی
🌷 🌾 🌿

‌🌷 🌾 🌿 ‏ڪرده ای عهد ڪه بازآیی و ما را بڪشی وقت آنست ڪه لطفی بنمایی، باز آ... #وحشى‌بافقی 🌷 🌾 ...

🌱🍃🌼

بگذار قیامت بکنم چند دقیقه

با بغض، نگاهت بکنم چند دقیقه

یک عمر به پای تو نشستم گله ای نیست

بگذار شکایت بکنم چند دقیقه

بنشین که شکایت کنم از باعث این عشق

با چشم تو صحبت بکنم چند دقیقه

میگفت پدر گریه نباید بکند مرد

سخت است رعایت بکنم چند دقیقه

🌱🍃🌼

[QUOTE=177472616]🌷 🌾 🌿 آفرین بر دل نرم تو که از بهر ثواب کشته غمزه خود را به نماز آمده‌ای #حافظ 🌷 🌾 🌿[/QUOThurl

ز گل رویان این عالم که هستند
من آن می‌جویم و آنم تویی بس

نمیدانم که دردم را سبب چیست؟
همی دانم که: درمانم تویی بس

اوحدی#  

الهی بگردمت  چراعشقم 🥺🥺 من اختیار خود را تسلیم عشق کردم همچون زمام اشتر، بر دست ساربا ...

خدا نکنه عشقم

جدیدا روی صداها حساس شدم

سر و صدا ک یکم زیاد میشه

مغزم نابود میشه🥺❤

تـو پرســتوی غــ.زل خـــوان منـــی

تــــو طــبیب دل بیــــــمار منــــــــی

آمـــدم شـعر بگویـــم وشـکارت بکنم

خود اسیرت شدم ووای تـوصیاد منی

[QUOTE=177473663][QUOTE=177472616]🌷 🌾 🌿 آفرین بر دل نرم تو که از بهر ثواب کشته غمزه خود را به نماز آمده‌ای #حافظ  ...[/QUO

‌🌷 🌾 🌿

ڪه دل‌ گرفته‌ام

از روزگار دور از تو

#حسین_منزوی
🌷 🌾 🌿

🌷 🌾 🌿 مژگان بهم آوردم و رفتم به خيالت #بیدل_دهلوی 🌷 🌾 🌿

بیا، ببین، نه همانا که زنده خواهم ماندن

تو خود بگوی که: بی تو چگونه زنده بمانم؟

عراقی#