مفتون_تبریزی مدیر عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 996 عنوان 💞نکند میل دل من به تماشای چمن💞 | مشاهده متن کامل بحث + 1116 بازدید | 200 پست 🍃🍂🍃🍂🍃🍂هوالحبیبنکند میـــل دل مــن به تماشـــای چـــمنکه تماشای دل آن جاست که دلدار آن جاست✍ #سعدی🍂🍃🍂🍃🍂مفتون تبریزی یک بیت شعر میهمان ما باشید.💞 💚تبریز💚 1399/11/28 | 23:06 9 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مفتون_تبریزی مدیر استارتر عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 996 💎💙 گر تو را با ما تعلق نیست ما را شوق هست ور تو را بی ما صبوری هست ما را تاب نیست 💙💎 🌷 🌾 🌿کمتر ای مونس جان بر من دیوانه بخندکه در این دشت جنون عاقل و دیوانه یکیست#شهریار🌷 🌾 🌿 یک بیت شعر میهمان ما باشید.💞 💚تبریز💚
لاکچریم عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 6360 💎💙 گر تو را با ما تعلق نیست ما را شوق هست ور تو را بی ما صبوری هست ما را تاب نیست 💙💎 اگر بسویت این چنین دویده امبه عشق عاشقم نه بر وصال توبه ظلمت شبان بی فروغ منخیال عشق خوشتر از خیال توفروغ_فرخزاد# لایک یعنی 👉 ✌🧚♀️ «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون» 🧚♀️✌
محمد۱۳۷۰ عضویت: 1399/10/01 تعداد پست: 719 اندر دل بی وفا غــم و ماتم بادآن را که وفا نیست ز عالم کم باددیدی که مـرا هیچ کسی یاد نکردجز غـم که هزار آفرین بر غم باد کوله باریست پر از هیچ که بر شانه ی ماست.......ما سکوت میکنیم که شما احساس زرنگی کنید:)
مفتون_تبریزی مدیر استارتر عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 996 من از تو هیچ نخواهم جز آنچه بپسندی که دلپسند تو ای دوست دل بخواه من است شهریار# 🌷 🌾 🌿منم و دلی که دائم به دو دست دارم او رااگرش نگاه داری،به تو می سپارم او را#جامی🌷 🌾 🌿 یک بیت شعر میهمان ما باشید.💞 💚تبریز💚
آنید_پ عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 28640 اگر بسویت این چنین دویده ام به عشق عاشقم نه بر وصال تو به ظلمت شبان بی فروغ من خیال عشق خوشتر از خی ... سلام گلم❤امشب غزل ساده ی من ناب ترین شدمهتاب در آغوش تو مهتاب ترین شدمهتاب همان شب که تو خواندی غزلم راشرمنده شد از نور رخت آب ترین شد ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///
مفتون_تبریزی مدیر استارتر عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 996 🍃🌸شد ز غمت خانه سودا دلم در طلبت رفت به هر جا دلم در طلب زهره رخ ماه رو می نگرد جانب ب ... 🌷 🌾 🌿چون خيال تو درآيد به دلم رقص کنانچه خيالات دگر مست درآيد به ميان#مولانا🌷 🌾 🌿 یک بیت شعر میهمان ما باشید.💞 💚تبریز💚
لاکچریم عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 6360 🌷 🌾 🌿 گفتیم درد تو عشق است و دوا نتوان کرد دردم از توست دوا از تو چرا نتوان کرد #هاتف_اصفهانی ... از دیده برون مشو که نوریوز سینه جدا مشو که جانیآن دم که نهان شوی ز چشمممینالد جان من نهانیمولانا# لایک یعنی 👉 ✌🧚♀️ «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون» 🧚♀️✌
مفتون_تبریزی مدیر استارتر عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 996 اندر دل بی وفا غــم و ماتم باد آن را که وفا نیست ز عالم کم باد دیدی که مـرا هیچ کسی یاد نکرد ... 🌷 🌾 🌿با دل فارغ چو باشی تندرستدیگر از دنیا نباید هیچ جست#عطار🌷 🌾 🌿 یک بیت شعر میهمان ما باشید.💞 💚تبریز💚
مفتون_تبریزی مدیر استارتر عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 996 از دیده برون مشو که نوری وز سینه جدا مشو که جانی آن دم که نهان شوی ز چشمم مینالد جان من نهانی مو ... 🌷 🌾 🌿بیـا و یـک نَـفَــسآرام جـان شو از ره لطـف!#هلالی_جغتایی🌷 🌾 🌿 یک بیت شعر میهمان ما باشید.💞 💚تبریز💚
آنید_پ عضویت: 1398/09/30 تعداد پست: 28640 اندر دل بی وفا غــم و ماتم باد آن را که وفا نیست ز عالم کم باد دیدی که مـرا هیچ کسی یاد نکرد ... 🍃🌸هیاهوی غریب و مبهمی پیچیده در جانمپرم از حس دلگیری که نامش را نمیدانمتو اقیانوس سرشار از تلاطمهای آرامیو من دریاچهی اشکی که دائم رو به طغیانم🌸🍃 ///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///
مفتون_تبریزی مدیر استارتر عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 996 🌷 🌾 🌿عشق تو به آسانی بیرون نرود از دلبیرون نرود از دل عشق تو به آسانی#ملک_الشعرای_بهار🌷 🌾 🌿 یک بیت شعر میهمان ما باشید.💞 💚تبریز💚
مفتون_تبریزی مدیر استارتر عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 996 🌷 🌾 🌿خیالِ یار گذر ڪرد این طرف اے صبربیا ڪہ باز مرا بے قرار خواهد ڪرد#امیر_خسرو_دهلوے🌷 🌾 🌿 یک بیت شعر میهمان ما باشید.💞 💚تبریز💚
لاکچریم عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 6360 🌷 🌾 🌿 منم و دلی که دائم به دو دست دارم او را اگرش نگاه داری،به تو می سپارم او را #جامی 🌷 🌾 ... من نیستم حریف تو با صدهزار دلکز یک کرشمه میشکنی صدهزار مندر زلف بی قرار تو باشد قرار دلبر یک قرار نیست دل بی قرار منفروغی_بسطامی# لایک یعنی 👉 ✌🧚♀️ «سن نواخدان منیم نفسیم اولدون» 🧚♀️✌
محمد۱۳۷۰ عضویت: 1399/10/01 تعداد پست: 719 از دیده برون مشو که نوری وز سینه جدا مشو که جانی آن دم که نهان شوی ز چشمم مینالد جان من نهانی مو ... ای دوست قبولم کن و جانم بستانمستم کن و از هر دو جهانم بستانبا هرچه دلم قرار گیرد بیتوآتش به من اندر زن و آنم بستان کوله باریست پر از هیچ که بر شانه ی ماست.......ما سکوت میکنیم که شما احساس زرنگی کنید:)
مفتون_تبریزی مدیر استارتر عضویت: 1399/10/10 تعداد پست: 996 🌷 🌾 🌿تو نباشیواژه ای ندارم برای عاشقی...!همه اش میشوددلتنگی دلتنگی دلتنگی#لیلا_مقربی🌷 🌾 🌿 یک بیت شعر میهمان ما باشید.💞 💚تبریز💚